Στη μεγάλη οθόνη θα εμφανιστεί ξανά ο πολύπλευρος Justin Bieber.

Ο Justin Timberlake πρωταγωνιστεί στη νέα κινηματογραφική ταινία του Woody Allen με τον τίτλο «Wonder Wheel».

Το ετήσιο ραντεβού με τον αμετανόητα, κυνικά μελαγχολικό Woody Allen είναι γεγονός. Στη καινούριο εγχείρημά του, το «Wonder Wheel», ο 81χρονος Αμερικανός σκηνοθέτης μας ταξιδεύει στη δεκαετία του 1950, στο Coney Island.

Εκεί, η σύζυγος ενός μεσήλικα χειριστή καρουζέλ στην παραλιακή Προμενάντ, ερωτεύεται παράφορα έναν ναυαγοσώστη, τον οποίο φλερτάρει παράλληλα και η κόρη της από άλλο γάμο.

Εκτός από τον Justin Timberlake, το πρωταγωνιστικό καστ του «Wonder Wheel» συμπληρώνει η Kate Winslet, ο Juno Temple και ο Jim Belushi.

Αυτή δεν είναι η πρώτη απόπειρα του Αμερικανού τραγουδιστή στη μεγάλη οθόνη, αφού έχει εμφανιστεί σε πλήθος κινηματογραφικών ταινιών τα τελευταία 17 έτη. Έκανε το ντεμπούτο του το 2000 στο «Longshot», με επίκεντρο την επιτυχία διάφορων ανδρικών και γυναικείων συγκροτημάτων, όπως οι NSYNC, όπου ήταν ένα από τα μέλη τους. Ρόλος του δόθηκε πρώτη φορά την ίδια χρονιά στην τηλεταινία «Model Behavior» και σε κινηματογραφική παραγωγή το 2005, στο «Edison», με συμπρατωγωνιστές τους Morgan Freeman και Kevin Spacey.

Ο Justin Timberlake έχει δανείσει τη φωνή του στο «Σρεκ ο Τρίτος» (2007), έχει συμμετάσχει στο «The Love Guru» (2008), ήταν μαζί με τη Mila Kunis το δίδυμο του «Friends With Benefits» (2011), ενώ έδωσε πνοή σε έναν από τους χαρακτήρες της ταινίας κινουμένων σχεδίων «Trolls» (2016).

Στο ίδιο έργο τραγούδησε το soundrack, το hit «Can’t Stop The Feeling!» που κέρδισε το βραβείο Grammy για το «Καλύτερο Τραγούδι Γραμμένο για Οπτικά Μέσα» και ήταν υποψήφιο για το «Καλύτερο Πρωτότυπο Τραγούδι» στα 89α ετήσια Βραβεία Oscar.

Το «Wonder Wheel» είναι μία παραγωγή των Amazon Studios, όπως και το άλλο -άτιτλο προς το παρόν- έργο του Woody Allen που γυρίζεται αυτήν την περίοδο, με πρωταγωνίστρια τη Selena Gomez.

Δείτε επίσης: O Justin Timberlake επιβεβαιώνει
ότι θα τραγουδήσει στο «Super Bowl»

Justin Timberlake - Super Bowl LII - halftime show - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας