Με τέσσερα ολοκαίνουριο τραγούδια θα στρώσει ο Justin Timberlake το «χαλί» για την υποδοχή του νέου άλμπουμ του.

Η επάνοδος του Justin Timberlake στη δράση θα είναι δυναμική, αλλά και μαζική.

Την Τρίτη (02/01), ο Αμερικανός καλλιτέχνης καλωσόρισε το 2018 ανακοινώνοντας τον πέμπτο ολοκληρωμένο δίσκο του με το γενικό τίτλο «Man Of The Woods», η κυκλοφορία του οποίου έχει οριστεί για τις 2 Φεβρουαρίου.

Την προσεχή Παρασκευή, 5 Ιανουαρίου, ο Justin Timberlake θα αποκαλύψει το πρώτο single που προμηνύει το άλμπουμ και δεν πρόκειται να σταματήσει εκεί. Στο αντίποδα, θα μοιραστεί τέσσερα καινούρια τραγούδια συνολικά, από ένα κάθε εβδομάδα.

Το αμερικανικό περιοδικό «Variety» μεταφέρει ότι τα τραγούδια θα είναι οπτικοποιημένα, από διαφορετικό σκηνοθέτη το καθένα, πυροδοτώντας εικασίες ότι το «Man Of The Woods» θα είναι ίσως visual album.

Ο Justin Τimberlake πρωταγωνιστεί
στη νέα ταινία του Woody Allen, «Wonder Wheel»

Η αρχή θα γίνει με το «Filthy», ένα τραγούδι με τη συμβολή του Timbaland στην παραγωγή, το οποίο έχει αποκτήσει εικόνα με τη σκηνοθεσία του βραβευμένου με Grammy, Mark Romanek.

Ο Justin Timberlake είχε συνεργαστεί με το ίδιο άτομο και για το video clip του «Can’t Stop The Feeling!» (2016) από το soundtrack της ταινίας κινουμένων σχεδίων «Trolls», που καταγράφεται ως η τελευταία κυκλοφορία του 37χρονου τραγουδιστή.

Το μουσικό βίντεο για το «Filthy» θα είναι αρκετά χορευτικό και ο Justin Timberlake θα υποδυθεί ένα σύγχρονο επενδυτή που παρουσιάζει τη νεότερη δημιουργία του στον κόσμο.

Ο Justin Timberlake ανακοινώνει
το νέο άλμπουμ «Man Of The Woods»

Justin Timberlake - Man Of The Woods - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας