Για δεύτερη φορά θα αναλάβει ο Justin Timberlake το σκέλος της μουσικής ψυχαγωγίας στον τελικό του «Super Bowl».

Ο Justin Timberlake φέρεται να βρίσκεται κοντά στην επίτευξη συμφωνίας για να εμφανιστεί ζωντανά στο επόμενο «Super Bowl».

Έχει περάσει μία εβδομάδα από τη στιγμή που ο Jay-Z απέρριψε την ευκαιρία για να είναι επικεφαλής στο show του ημιχρόνου στο «Super Bowl» του 2018. Η κίνηση του 47χρονου ράπερ φημολογείται ότι έχει ως αιτία την υποστήριξη που έχει εκδηλώσει στις διαμαρτυρίες του αθλητή Colin Kaepernick για την αστυνομική βιαιότητας και την επακόλουθη απομάκρυνσή του από το πρωτάθλημα του «NFL».

Όπως προκύπτει με τα υπάρχοντα δεδομένα, ο πρώην συνεργάτης του, ο Justin Timberlake, είναι αρκετά πιθανό να αναλάβει μόνος του μουσική ψυχαγωγία στο 52ο «Super Bowl», καθότι οι δύο τραγουδιστές συζητούσαν να εμφανιστούν μαζί.

Το «Us Weekly» αναφέρει ότι ο Justin Timberlake βρίσκεται στο τελικό στάδιο πριν υπογράψει για να τραγουδήσει στο μεγαλύτερο ετήσιο αθλητικό γεγονός στις Ηνωμένες Πολιτείες, ακολουθώντας καλλιτέχνες όπως η Lady Gaga φέτος, οι Coldplay, η Beyoncé, ο Bruno Mars και άλλοι στο παρελθόν.

Justin Timberlake - Hit Channel

Αυτή δε θα είναι η πρώτη φορά που ο Justin Timberlake θα εμφανιστεί στο «Super Bowl», καθώς ο αστέρας της pop είχε συνεργαστεί με τη Janet Jackson το 2004.

Εκείνη η περιβόητη εμφάνιση πυροδότησε διαμάχες, εξαιτίας της κίνησης του Αμερικανού τραγουδιστή να αφαιρέσει ένα τμήμα από τα ρούχα της συναδέλφου του, αποκαλύπτοντας σε κοινή θέα το στήθος της. Ο καιρός πέρασε και από ό,τι φαίνεται δεν αποτελεί πια «κόκκινο πανί» για τους διοργανωτές.

Η πιθανή παρουσία του Justin Timberlake στο «Super Bowl» θα μπορούσε να συνοδευτεί από νέο μουσικό υλικό, αφού η τελευταία κυκλοφορία του ήταν το «Can’t Stop The Feeling» για την κινηματογραφική ταινία «Trolls», ένα τραγούδι που κατάφερε να φτάσει στην κορυφή του «Billboard», να κερδίσει ένα βραβείο Grammy και να λάβει υποψηφιότητα για Oscar και Χρυσή Σφαίρα.

Το 52ο «Super Bowl», δηλαδή ο τελικός του αμερικανικού πρωταθλήματος φούτμπολ, θα διοργανωθεί στις 4 Φεβρουαρίου στη Μινεάπολη.

Δείτε επίσης:
Ο Justin Timberlake είναι η συνεργασία – έκπληξη των Foo Fighters

Justin Timberlake - Dave Grohl (Foo Fighters) - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας