Οι διοργανωτές του «Super Bowl» αναζητούν το όνομα ή τα ονόματα που θα στελεχώσουν το show του ημιχρόνου στην επόμενη διοργάνωση.

Το φετινό show στο ημίχρονο του «Super Bowl» με οικοδέσποινα τη Lady Gaga έθεσε υψηλά τον πήχη. Ποιος ή μάλλον καλύτερα… ποιοι είναι υποψήφιοι να βρεθούν στη σκηνή την επόμενη χρονιά;

Οι φήμες που έχουν ανακύψει αναφέρουν ότι ο Justin Timberlake και ο Jay-Z θα μπορούσαν να είναι επικεφαλής του show στο ημίχρονο του «Super Bowl» για το 2018.

Το «Hits Daily Double» ισχυρίζεται ότι έχει ακούσει την είδηση από καλά πληροφορημένες πηγές και το ιστορικό του στις αποκαλύψεις είναι πολύ μεγάλο.

Φυσικά τίποτα δεν έχει οριστικοποιηθεί, αλλά υπάρχει βάση. Ο Justin Timberlake και ο Jay-Z έχουν μία μακρά ιστορία που τους ενώνει. Έχουν συνεργαστεί μαζί σε αρκετές επιτυχίες, όπως το «Holy Grail» και το «Suit & Tie» και είχαν περιοδεύσει μαζί με το «Legends of the Summer Tour», το 2013.

Θα μπορούσαν αμφότεροι να χρησιμοποιήσουν την ενδεχόμενη εμφάνισή τους στο τελικό του «Super Bowl» για να προωθήσουν τις τελευταίες δισκογραφικές δουλειές του. Ο Jay-Z το άλμπουμ του «4:44» που κυκλοφορεί από τα τέλη Ιουνίου και ο Justin Timberlake το διάδοχο του «20/20 Experience», για τον οποίο φημολογείται ότι θα είναι έτοιμος στις αρχές του 2018.

Το 2004, η κοινή εμφάνιση της Janet Jackson και του Justin Timberlake στον τελικό του «Super Bowl» είχε προκαλέσει αντιδράσεις, ύστερα από την κίνηση του Αμερικανού τραγουδιστή να αφαιρέσει ένα τμήμα από τα ρούχα της συναδέλφου του, αποκαλύπτοντας σε κοινή θέα το στήθος της.

Έκτοτε, η ομοσπονδία του «NFL», διοργανώτρια του «Super Bowl», έχει αποκλείσει την Janet Jackson από τη διοργάνωση, όμως το ίδιο δεν ισχύει για τον Justin Timberlake.

Δείτε επίσης:
Το show της Lady Gaga στο «Super Bowl»
γράφει ιστορία στα βραβεία Emmy

Lady Gaga - Super Bowl Halftime Show 2017 - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας