Ο Justin Timberlake παραλαμβάνει τη σκυτάλη από τη Lady Gaga και ανεβαίνει στη σκηνή του «Super Bowl».

Είναι επίσημο. Ο Justin Timberlake επιβεβαίωσε ότι θα εμφανιστεί στο ημίχρονο του 52ου «Super Bowl», το οποίο θα διεξαχθεί στις 4 Φεβρουαρίου στη Μινεάπολη των Ηνωμένων Πολιτειών.

Την Κυριακή (22/10), ο τραγουδιστής δημοσίευσε στο Twitter ένα βίντεο με τον φίλο του, τον παρουσιαστή του «The Tonight Show», Jimmy Fallon, όπου τον ρωτάει: «Έχεις χρόνο;» και ο Justin Timberlake απαντά, «έχω χρόνο», επιταχύνοντας σταδιακά μέχρι που ουσιαστικά λένε τη λέξη «halftime» (ημίχρονο).

Σε αυτό το σημείο, ο Jimmy Fallon τον παγιδεύει και αναφωνεί, «θα κάνεις την εμφάνιση στο ημίχρονο του “Super Bowl”;» και ο Justin Timberlake φωνάζει, «θα κάνω την εμφάνιση στο ημίχρονο». Στη συνέχεια, αρχίζουν να γιορτάζουν με τη μουσική του JT.

Υπήρχαν φήμες ότι ο 36χρονος τραγουδιστής συνομιλούσε για την εμφάνιση του ημιχρόνου στο «Super Bowl» από τον προηγούμενο Σεπτέμβριο, αλλά εκείνη την εποχή οι διοργανωτές του «NFL» το αρνήθηκαν. Ωστόσο διαδιδόταν, ότι ο Αμερικανός ήταν κοντά στην ολοκλήρωση της συμφωνίας. «Αυτόν ήθελαν για μεγάλο χρονικό διάστημα», ανέφερε μία πηγή.

Ο Justin Timberlake έχει τραγουδήσει και στο παρελθόν στο μεγάλο τελικό του «Super Bowl». Η πρώτη του εμφάνιση ήταν το 2001, ως μέλος του συγκροτήματος των NSYNC, μαζί με τους Britney Spears, Aerosmith, Mary J. Blige και Nelly. Εμφανίστηκε και πάλι το 2004 με τη Janet Jackson, όταν συνέβη η… περιβόητη «ενδυματολογική δυσλειτουργία».

Στο 51ο «Super Bowl», το Φεβρουάριο του 2017, είχε τραγουδήσει η Lady Gaga.

Δείτε επίσης:
Ο Justin Timberlake είναι η συνεργασία – έκπληξη των Foo Fighters

Justin Timberlake - Dave Grohl (Foo Fighters) - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας