Μία διαφορετική πλευρά του εξερευνά ο Justin Timberlake στον επερχόμενο δίσκο του, όπως γίνεται εμφανές από τα πρώτα ακούσματα.

Ο αστέρας της pop Justin Timberlake συναντά τον εκκολαπτόμενο superstar Chris Stapleton σε ένα τραγούδι που ενώνει τους κόσμους της pop και της country μουσικής.

Οι δύο τραγουδιστές είχαν συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν σε μία ζωντανή εμφάνιση στα «Country Music Awards» του 2015, αλλά και στο «Pilgrimage Festival» στο Τενεσί τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Έπειτα από μία δισκογραφική αποχή πέντε περίπου ετών, ο Justin Timberlake είναι ξανά κοντά μας για να ταράξει τα νερά της μουσικής βιομηχανίας. Στις 2 Φεβρουαρίου κυκλοφορεί το τέταρτο άλμπουμ του με τίτλο «Man Of The Woods» μέσω της RCA Records / Sony Music, το οποίο σηματοδοτεί το πιο φιλόδοξο εγχείρημά του έως τώρα, τόσο ηχητικά όσο και στιχουργικά.

Συνδυάζοντας τους ήχους του παραδοσιακού αμερικανικού ροκ με τις σύγχρονες επιρροές των συνεργατών του, των Neptunes (Pharrell Williams – Chad Hugo), Timbaland, Chris Stapleton και Alicia Keys, το νέο αυτό υλικό εξερευνά μία ιστορία εμπνευσμένη από το γιο του, τη σύζυγό του και το προσωπικό ταξίδι του από το Μέμφις μέχρι το σήμερα.

Ο Justin Timberlake προλογίζει το «Man Of The Woods» με τέσσερα νέα τραγούδια, που θα έρχονται ένα – ένα στη δημοσιότητα κάθε εβδομάδα. Κάθε τραγούδι, μάλιστα, θα είναι οπτικοποιημένο από διαφορετικό σκηνοθέτη.

Με το πρώτο δείγμα του άλμπουμ, το «Filthy», να έχει ανέβει στο Top 10 του «Billboard Hot 100» και το «Supplies» να έχει ακολουθήσει, ο Αμερικανός καλλιτέχνης μπαίνει στην τελική ευθεία με μία απρόσμενη συνάντηση που συζητήθηκε από τη στιγμή που ανακοινώθηκε.

Ο Justin Timberlake συμπράττει με τον επιτυχημένο country τραγουδιστή – τραγουδοποιό Chris Stapleton σε ένα τραγούδι που φέρει τον τίτλο «Say Something».

Αυτή τη φορά, το video clip σκηνοθέτησε η ομάδα των La Blogothéque. Οι δύο ερμηνευτές του τραγουδιού περιφέρονται τραγουδώντας μέσα σε ένα κτίριο εντυπωσιακής αρχιτεκτονικής μέχρι που συναντιούνται ενώνουν τις φωνές τους με τη συνοδεία των μελών της χορωδίας που επίσης συμμετέχει στο κλείσιμο του τραγουδιού.

Αφήστε το σχόλιό σας