Οι τελευταίες φήμες ισχυρίζονται ότι υπάρχει πιθανότητα δύο παλιοί γνώριμοι, ο Justin Timberlake και η Britney Spears, να συναντηθούν μουσικά.

Υπάρχει ντουέτο μεταξύ του Justin Timberlake και της Britney Spears που έρχεται; Ο Timbaland φαίνεται να υποστηρίζει πως, ναι, υπάρχει.

Τον Σεπτέμβριο του περασμένου έτους, ο Justin Timberlake απάντησε με ένα «ναι» όταν ρωτήθηκε σε μία συνέντευξη εάν θα συνεργαζόταν με την πρώην σύντροφό του Britney Spears. Προφανώς, η ιστορία διαδόθηκε στον Τύπο και στα κοινωνικά δίκτυα και ημέρες αργότερα ήταν η σειρά της τραγουδίστριας να μιλήσει για το θέμα.

«Ένας από τους φίλους μου με ρώτησε αν θα έκανα ένα τραγούδι μαζί του και είπα ναι, έτσι κατάλαβα πώς πραγματικά ήθελα να το κάνω. Δε θα ήταν πρόβλημα, αλλά θα έπρεπε να μιλήσουμε πολύ», απάντησε.

Απρίλιος 2017. Ο Timbaland πέρασε λίγα λεπτά από τη ζωή του στα κοινωνικά δίκτυα πατώντας «like» σε φωτογραφίες της Britney Spears με τον Justin Timberlake, το οποίο δεν πέρασε απαρατήρητο από τους υπόλοιπους χρήστες.

Αύγουστος 2017. Ο παραγωγός και χρόνιος μουσικός συνεργάτης του Justin Timberlake πυροδοτεί τις φήμες ξανά. Οι παρουσιαστές του podcast «POP Emergency» τον συνάντησαν στα παρασκήνια του talent show «Boy Band» και ο Timbaland είπε ότι η συνεργασία υπάρχει και «έρχεται»:

«Κατά τη διάρκεια των διαφημίσεων, τον πλησιάσαμε και αρχίσαμε να φωνάζουμε «JUST-NEY». Σκέφτηκε αρχικά ότι μιλούσαμε για τον Justin και απάντησε ότι θα ερχόταν το 2018, μάλλον μιλώντας για το νέο άλμπουμ του και τότε είπαμε το JUST-NEY: Τα μάτια του γούρλωσαν καθώς συνειδητοποίησε αυτό που λέγαμε. Γύρισε το κεφάλι του και είπε: «Ω, είναι καθ’ οδόν». Για να βεβαιωθούμε, ξεκινήσαμε να φωνάζουμε «ο Justin, η Britney και εσύ» και αυτός απάντησε ξανά «ναι… έρχεται.»

Είναι αλήθεια ή μήπως ο Timbaland έχει διάθεση να παίξει με τις φήμες;

 

Αφήστε το σχόλιό σας