Συγκινεί η μάχη του Justin Bieber με την κατάθλιψη.

Ο Justin Bieber ανησύχησε τους οπαδούς του με ένα μήνυμα που δημοσίευσε στο Instagram και στο οποίο τους ζητούσε «να προσευχηθούν» για εκείνον επειδή περνά μία δύσκολη φάση με την κατάθλιψη.

Ο Καναδός τραγουδιστής κοινοποίησε την Κυριακή μία φωτογραφία του μαζί με τον μάνατζέρ του, τον Scooter Braun, και τον Kanye West και στη λεζάντα της μοιράστηκε με τους 105 εκατομμύρια ακολούθους του τα συναισθήματα και τις σκέψεις του γι’ αυτή την παράξενη περίοδο στη ζωή του.

«Απλώς ήθελα να σας κρατήσω παιδιά ενημερωμένους λίγο. Ευτυχώς, θα ταυτιστείτε με αυτό που περνάω. Δυσκολεύομαι πολύ. Απλώς νιώθω πολύ αποσυνδεδεμένος και περίεργα. Πάντα ανακάμπτω, οπότε δεν ανησυχώ. Απλώς ήθελα να απευθυνθώ σε εσάς και να σας ζητήσω παιδιά να προσευχηθείτε για εμένα», έγραψε.

Στη συνέχεια ο Justin Bieber εξέφρασε την πίστη του: «Ο Θεός είναι πιστός και οι προσευχές σας πραγματικά λειτουργούν. Ευχαριστώ», σημείωσε.

Το μήνυμα ολοκληρώθηκε με τον αστέρα της pop να σχολιάζει ότι διανύει «την πιο ανθρώπινη σεζόν» στη ζωή του όσον αφορά την κατά μέτωπο αντιμετώπιση των προβλημάτων του.

Τη δημοσίευση κατέκλυσαν χιλιάδες σχόλια από θαυμαστές του Justin Bieber, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στην έκκλησή του και προσευχήθηκαν για εκείνον.

Οι ακόλουθοι του Bieber στο Instagram δήλωσαν επιπλέον τη στήριξή τους στον αγαπημένο τους τραγουδιστή και εξέφρασαν την πεποίθησή τους ότι θα καταφέρει να ξεπεράσει τα προβλήματα που τον απασχολούν.

Ο Justin Bieber είχε μιλήσει για τη μάχη του με την κατάθλιψη στην κοινή συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα στη «Vogue» μαζί με τη σύζυγό του, τη Hailey Baldwin.

«Με πιάνει πραγματικά κατάθλιψη στις περιοδείες», είχε πει αναφερόμενος στις τελευταίες συναυλίες της περιοδείας του «Purpose World Tour» που είχαν ακυρωθεί για αδιευκρίνιστους λόγους το καλοκαίρι του 2017.

«Δεν έχω μιλήσει γι’ αυτό και επεξεργάζομαι ακόμη τόσα πολλά πράγματα για τα οποία δεν έχω μιλήσει. Ήμουν μόνος. Χρειαζόμουν λίγο χρόνο», είχε αποκαλύψει.

«Η μητέρα μου είχε κατάθλιψη για πολύ στη ζωή της και ο πατέρας μου είχε προβλήματα με τη διαχείριση του θυμού. Πράγματα που μου κληροδότησαν και για τα οποία είμαι κατά κάποιον τρόπο θυμωμένος που μου τα έδωσαν», είχε εξηγήσει.

 

Αφήστε το σχόλιό σας