Ο Justin Bieber ανοίγει την αγκαλιά του στον Kanye West.

Έπειτα από άλλη μία εβδομάδα όπου ο Kanye West προκάλεσε σάλο με τις δηλώσεις του, λέγοντας στο «TMZ» ότι «η δουλεία ήταν επιλογή» για τους Αφροαμερικανούς, ο ράπερ έχασε ξανά αρκετούς υποστηρικτές, αλλά έχει ακόμα την υποστήριξη της συζύγου του, Kim Kardashian και του Justin Bieber.

Την Πέμπτη 3 Μαΐου, ο Καναδός τραγουδιστής εκδήλωσε την αγάπη του για τον «Yeezy» σε μία ανάρτηση στην ενότητα των ιστοριών στο λογαριασμό του στο Instagram.

«Η δουλειά μας είναι να αγαπάμε, να συμφωνούμε πάντα! Σε αγαπώ Kanye!», έγραψε ο 24χρονος pop star με λευκά γράμματα σε ένα πολύχρωμο φόντο.

Justin Bieber - Kanye West (Instagram stories) - Hit Channel

Εκτός από τα σχόλια για τη δουλεία, ο Kanye West μίλησε επίσης στον Αμερικανό παρουσιαστή Charlamagne για να την υποστήριξη που έχει δείξει στον πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών, Donald Trump.

«Μου αρέσει το γεγονός ότι εκφράζουν τη γνώμη τους δημόσια και ο καθένας απλώς δίνει τις απόψεις του», τόνισε. «Περίμενα αυτή τη συγκεκριμένη στιγμή, μπορώ να σου πω ότι όταν έκανα περιοδεία, σαν ένιωσα κάτι που αποδεικνύει ότι οτιδήποτε είναι δυνατό στην Αμερική.»

Βέβαια ο Justin Bieber ήταν ανάμεσα στους αστέρες της μουσικής που είχαν σπεύσει να κάνουν unfollow από το Twitter τον Kanye West όταν έγραψε πως «αγαπά» τον Donald Trump και τον θεωρεί «αδελφό» του.

 

Αφήστε το σχόλιό σας