Μαϊάμι = clubs = ποτά = strippers = 75.000$ = Justin Bieber

Μεγάλη βραδιά για τον Justin Bieber, ή τουλάχιστον έτσι φαίνεται, αφού σύμφωνα με πηγές το διασκέδασε με την ψυχή του σε ένα strip club στο Μαϊάμι, ξωδεύοντας 75.000 δολάρια σε ποτά!

Αλλά ας τα πάρουμε από την αρχή. Εχτές το βράδυ το King of Diamonds ένα από τα πιο φημισμένα strip club του Μαϊάμι, δημοσίευσε στο προφίλ του στο Twitter ένα tweet που έδειχνε την παρουσία του Bieber στο club. Αυτό ήταν αρκετό για να προκαλέσει συναγερμό στο ΜΜΕ , τόσο που ο διαχειριστής του club ανέβασε μια δήλωση στο Soundcloud, στη συνέχεια έκανε re-tweet στο προφίλ του King of Diamonds.

Βρήκαν ναρκώτικα στο σπίτι του Justin Bieber

Φαίνεται πως ο Justin Bieber, μπήκε μαζί με αρκετούς σωματοφύλακες και μια παρέα φίλων του στο μαγαζί και κατευθύνθηκε αμέσως στο prive, όπου και παρήγγειλε γι’ αυτόν και τη παρέα του ποτά αξίας 75.000 δολαρίων, ενώ χόρεψε και απόλαυσε το show των “Flying Angels”, δηλαδή τις strippers που έχουν κάνει διάσημο το μαγαζί.

Ένα ακόμα περιστατικό που προστίθεται στις ατασθαλίες του Justin, που όπως φαίνεται να είναι εκτός ελέγχου ανάμεσα στο αλκοόλ και τα ναρκωτικά και φαίνεται να τα συνδυάζει κάθε μέρα.

Από την πλευρά της, η μητέρα του Justin, σε πρόσφατη συνέντευξή της, έκανε έκκληση και κάλεσε τα μέσα ενημέρωσης να μην ασχολούνται πάρα πολύ με τον κανακάρη της, επειδή και αυτή είχε ένα ταραχώδη παρελθόν και γνωρίζει πολύ καλά τις δυσκολίες της ζωής… (το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει).

Ραντεβού λοιπόν εδώ για οποιαδήποτε εξέλιξη σχετικά με την υπόθεση Justin Gone Wild!

Αφήστε το σχόλιό σας