Ο Justin πιο υπομονετικός από ποτέ προσπαθεί να κάνει τον παπαράτσι να σκεφτεί

Κάτι μας λέει ότι ο Justin Bieber είχε μια πνευματική φώτιση στο τελευταίο επεισόδιο με έναν παπαράτσι. Ούτε φωνές ούτε τσαμπουκάδες και σπρωξίματα, αλλά το ακριβώς αντίθετο, με τον τραγουδιστή να προσπαθεί να κάνει τον φωτογράφο να σκεφτεί, ζητώντας του να αναλάβει τις ευθύνες του σε περίπτωση ατυχήματος.

Αλλά ας τα πάρουμε από την αρχή. Πριν από ένα μήνα, ο Justin Bieber τραυμάτισε με το φορτηγό του έναν παπαράτσι φεύγοντας από το City Church στο Beverly Hills.

Αυτή την εβδομάδα, ο Justin συνάντησε έναν από τους άλλους φωτογράφους που ήταν εκεί εκείνο το βράδυ και είναι φίλος του τύπου που χτυπήθηκε … και του μίλησε που αντί να βοηθήσει τον φίλο του, φώναζε και έβριζε τον τραγουδιστή που αμέσως κατέβηκε από το αμάξι για να δει αν ο παπαράτσι ήταν καλά και να τον βοηθήσει.

«Γιατί ήσουν τόσο έξαλλος εκείνη την ημέρα του ατυχήματος; Φώναζες με τέτοια φρικαλεότητα και ήσουν κακός με την πραγματική έννοια. Απλώς σκέφτομαι αν αυτός ήταν φίλος σου, δεν έκανες την κατάσταση καλύτερα, την έκανες πιο χαοτική.»

https://twitter.com/biebscrewbr/status/899825583550541825

«Την επόμενη φορά αντί να βρίζεις ή να λες άσχημα πράγματα, προσπάθησε να βοηθήσεις στην επίλυση της κατάστασης».

Οι δύο τους έλυσαν τις διαφορές τους και χώρισαν με ένα φιλικό fistbump μετά την παραδοχή του παπαράτσι πως είναι ένας fan της μουσικής του JB. Τέλος καλό όλα καλά!

Αφήστε το σχόλιό σας