Σημείωσες την ημερομηνία στο ημερολόγιο;

Ποιος είπε ότι Παρασκευή 13 είναι γρουσούζικη μέρα; Στην πραγματικότητα, στις 13 Νοεμβρίου θα είναι μια ημέρα γεμάτη δώρα: όχι μόνο γιατί οι One Direction ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του νέου τους άλμπουμ, αλλά γιατί και ο Justin Bieber ανακοίνωσε ότι το νέο του album θα κυκλοφορήσει  την ίδια ημέρα. Την μεγάλη είδηση την έκανε ο ίδιος ο Justin μέσα από το twitter του με το γνωστό minimal στυλ του.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Κάνετε λάθος ο Justin και η ομάδα του έχουν ανακοινώσει απο πιο πριν πως το άλμπουμ του θα βγει στις 13 Νοέμβρη απλως τώρα το τελειωσε…όμως το έχει ανακοινώσει καιρό τώρα…
    Επίσης οι 1D (όχι πως έχω κάτι μαζί τους) αλλά ανακοινωσαν την κυκλοφορία του άλμπουμ τους αφότου το ανακοίνωσε ο Justin και το έκαναν ακριβως για να μην έχει πωλησεις το άλμπουμ του Justin!!
    Μας αντέγραψαν και λέω όλη την αληθεία…την κυκλοφορία του άλμπουμ τους την ανακοίνωσαν αφότου την έχει ανακοινώσει ο Justin…και έβγαλαν καινούριο single δυο μέρες αφότου ο Justin έβγαλε το What do you mean? , το έκαναν γιατί είχε γίνει χαμός με τον Justin και δεν τους άρεσε αυτό !

Αφήστε το σχόλιό σας