Ευχάριστα τα νέα για τους fans του Justin Bieber!Ετοιμάζεται το νέο του άλμπουμ, ή καλύτερα μια συλλογή από τραγούδια που θα ονομάζεται “Journals”.


Τι το καλύτερο για Χριστουγεννιάτικο δώρο για τους beliebers από ένα νέο άλμπουμ;

Ο τίτλος του θα είναι “Journals” και πρόκειται για συλλογή με τα τραγούδια του #MusicMondays, μαζί με πέντε ακυκλοφόρητα με συνεργασίες με τους Diplo, Big Sean, Lil Wayne και Future.

Η συλλογή δεν θα περιλαμβάνει μόνο τα τραγούδια, αλλά και τα video clip του “All that matter” και “Guatemala Pencils of Promise”, καθώς και το teaser από τη ταινία “Believe”.

Το “Journals” θα είναι διαθέσιμο αποκλειστικά στο iTunes και θα κοστίζει 13,99 δολάρια από τις 16 Δεκέμβρη μέχρι τις 2 Γενάρη, ενώ μετά τις 2 Γενάρη θα μπορείτε να αγοράζεται ξεχωριστά το κάθε τραγούδι.

Τέλος όπως αποκαλύφθηκε από το Billboard, μετά το τέλος της περιοδείας του στην Αυστραλία, ο Justin Bieber θα ξεκινήσει τις εργασίες για το video clip του «Confident» τελευταίο single από τα #MusicMondays και θα ανακοινώσει τα σχέδιά του για ένα μελλοντικό άλμπουμ που κατά πάσα πιθανότητα θα κυκλοφορήσει στο τέλος του 2014.

“Journals” tracklist:

1. Heartbreaker
2. All That Matters
3. Hold Tight
4. Recovery
5. Bad Day
6. All Bad
7. PYD feat. R. Kelly
8. Roller Coaster
9. Change Me
10. Confident feat. Chance The Rapper
11. One Life
12. Backpack feat. Lil Wayne
13. What’s Hatnin’ feat. Future
14. Swap It Out
15. Memphis feat. Big Sean
16. All That Matter – Music Video
17. Justin Bieber’s Believe Theatrical Trailer
18. Guatemala Pencils Of Promise Journal Video

Αφήστε το σχόλιό σας