Ο Ιησούς «δείχνει» τον τρόπο στον Justin Bieber να αντεπεξέρχεται στις δυσκολίες των σχέσεων.

Ο Justin Bieber γιόρτασε την πρώτη του Ημέρα των Ευχαριστιών ως παντρεμένος, λέγοντας ότι «η αγάπη δεν είναι πάντα εύκολη» και ότι ο ίδιος προσπαθεί, όπως ο Ιησούς Χριστός, να είναι πιο υπομονετικός και ανιδιοτελής.

Ο 24χρονος αστέρας της pop, ο οποίος παντρεύτηκε το μοντέλο Hailey Baldin με πολιτικό γάμο το Σεπτέμβριο, δήλωσε στους 102 εκατομμύρια ακολούθους του στο Instagram ότι οργάνωσε για πρώτη φορά τη γιορτή για την Ημέρα των Ευχαριστιών την Πέμπτη 22 Νοεμβρίου, που ήταν αργία στις Ηνωμένες Πολιτείες.

«Πρώτη Ημέρα των Ευχαριστιών ως παντρεμένος, πρώτη φορά που γιορτάζω την ημέρα αυτή», έγραψε ο Justin Bieber στην ανάρτηση που δημοσίευσε την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου.

«Οι σχέσεις είναι δύσκολες και η αγάπη δεν είναι πάντα εύκολη, αλλά σε ευχαριστώ Ιησού που μου δείχνεις τον τρόπο! Κάθε ημέρα είναι μια διαδικασία μάθησης, προσπάθειας να είμαι περισσότερο σαν εκείνον, υπομονετικός, ευγενής, ανιδιοτελής. Αλλά η χάρη του θεού αρκεί!», τόνισε.

Ο Bieber και η Baldwin είναι μέλη της ευαγγελικής Εκκλησίας Hillsong, η οποία ιδρύθηκε στην Αυστραλία το 1983 και σήμερα έχει παραρτήματα σε όλο τον κόσμο, με πολλούς νέους να αποτελούν το ποίμνιό της.

Το ζευγάρι επιβεβαίωσε ανεπίσημα το γάμο του σε σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την περασμένη εβδομάδα, όταν ο τραγουδιστής αποκάλεσε «σύζυγό του» τη Hailey Balwdin και η καλλονή άλλαξε το όνομά της στο Instagram σε «Hailey Bieber».

Την Πέμπτη 22 Νοεμβρίου, ήταν επίσης τα 22α γενέθλια της Hailey, για τα οποία η μητέρα του Justin Bieber, η Pattie Mallette, ανάρτησε ένα βίντεο στις «ιστορίες» του Instagram που δείχνει το γιο της να τραγουδά το «Happy Birthday» και να παρουσιάζει στη γυναίκα του μία τούρτα με αναμμένα ροζ κεράκια, τα οποία σβήνει η Hailey.

«Είμαι τόσο ευγνώμων που σε έχω κόρη», πρόσθεσε η Mallette σε μήνυμά της στο Twitter.

 

Αφήστε το σχόλιό σας