Οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι εδώ και αρκετά χρόνια το σπίτι του Καναδού Justin Bieber.

Ο Justin Bieber θέλει να γίνει Αμερικανός πολίτης και για το λόγο αυτό, έχει ήδη καταθέσει αίτηση ώστε να πάρει την αντίστοιχη υπηκοότητα.

Τουλάχιστον αυτό ισχυρίζεται το «ΤΜΖ» που επικαλείται «πηγές» σύμφωνα με τις οποίες ο νεαρός pop star θέλει να αποκτήσει ως δεύτερη υπηκοότητα την αμερικανική, διατηρώντας την καναδική ιθαγένεια.

Αυτό δεν αποτελεί έκπληξη καθώς ο Justin Bieber περνάει το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου του στις ΗΠΑ και πλέον οι δεσμοί με τη χώρα θα γίνουν ακόμα πιο ισχυροί, καθώς ετοιμάζει το γάμο του με την Hailey Baldwin.

Βέβαια την προηγούμενη εβδομάδα, το «People» μετέφερε ότι ο 24χρονος τραγουδιστής και το 21χρονο μοντέλο ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου στη Νέα Υόρκη και το «ΤΜΖ» δημοσίευσε φωτογραφία με το ζευγάρι να επισκέπτεται την υπηρεσία όπου εκδίδονται οι άδειες γάμου.

Ο Justin Bieber γεννήθηκε στο Οντάριο του Καναδά την 1 Μαρτίου 1994, αλλά μετακόμισε στην Ατλάντα όταν ήταν 13 ετών κι από τότε ουσιαστικά έχει εγκατασταθεί μόνιμα στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Για την απόκτηση της αμερικανικής υπηκοότητας, ο Καναδός καλλιτέχνης θα πρέπει να ακολουθήσει τα εξής πέντε βήματα:

1. Να αποδείξει ότι μπορεί να βρίσκεται στη χώρα. Ο Justin Bieber διαθέτει πράσινη κάρτα εργασίας.

2. Να έχει ξεκινήσει την διαδικασία πολιτογράφησής του. Το κόστος ανέρχεται στα 700 δολάρια.

3. Να υποστεί έλεγχο από το FBI και να του πάρουν δακτυλικά αποτυπώματα.

4. Να δώσει συνέντευξη για την ιθαγένεια. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης θα πρέπει να απαντήσει σε ερωτήσεις σχετικά με την ιστορία και την κυβέρνηση των ΗΠΑ και επίσης να αποδείξει ότι γνωρίζει αγγλικά.

5. Τέλος, να παραστεί στην τελετή ορκωμοσίας και να δηλώσει πίστη στο Σύνταγμα των ΗΠΑ.

 

Αφήστε το σχόλιό σας