Έκλαψε στη σκηνή ο Justin

Μεταξύ των πολλών σταρ που έχουν εκφράσει τη λύπη τους για την τραγική βομβιστική επίθεση στο Παρίσι ήταν και ο Justin Bieber που κατά τη διάρκεια της performance του στο Λος Άντζελες στις 13 Νοεμβρίου, δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυα του.

Την επόμενη μέρα, ο Justin ήταν πρωταγωνιστής στο Nickelodeon Halo Awards και πάλι θυμήθηκε το τραγικό γεγονός, ζητώντας να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων των επιθέσεων.

Tears are healthy

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

«Thank you. Thank you. We’re going to win this together. Why am I crying so hard? I gotta get it together, Justin! We’re doing this together, you know?» είπε ο Justin μετά το τέλος της εκτέλεσης του «I’ll Show You».

Δείτε το στιγμιότυπο:

Όταν ο Justin ανέβηκε στο πάλκο των Nickelodeon Halo Awards  για να παραλάβει το βραβείο του ζήτησε από το κοινό να τηρεί ενός λεπτού σιγή:

«Ζούμε κάποια τραγικά γεγονότα στον κόσμο και νομίζω ότι θα μπορούσαμε να κρατήσουμε ενός λεπτού σιγή για όλα όσα συμβαίνουν»

Ο Καναδός τραγουδιστής εξέφρασε επίσης την συμπαράστασή του όπως και και πολλοί άλλοι pop star με ένα μήνυμα αλληλεγγύης στο Instagram:

«Όλες οι προσευχές μου και οι σκέψεις μου απευθύνονται στις οικογένειες αυτής της φοβερής τραγωδίας»

Διαβάστε ακόμα: «#Prayforparis»: Τα μηνύματα των pop stars για τις τρομοκρατικές επιθέσεις

Αφήστε το σχόλιό σας