Έκλαψε στη σκηνή ο Justin

Μεταξύ των πολλών σταρ που έχουν εκφράσει τη λύπη τους για την τραγική βομβιστική επίθεση στο Παρίσι ήταν και ο Justin Bieber που κατά τη διάρκεια της performance του στο Λος Άντζελες στις 13 Νοεμβρίου, δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυα του.

Την επόμενη μέρα, ο Justin ήταν πρωταγωνιστής στο Nickelodeon Halo Awards και πάλι θυμήθηκε το τραγικό γεγονός, ζητώντας να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων των επιθέσεων.

View this post on Instagram

Tears are healthy

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

«Thank you. Thank you. We’re going to win this together. Why am I crying so hard? I gotta get it together, Justin! We’re doing this together, you know?» είπε ο Justin μετά το τέλος της εκτέλεσης του «I’ll Show You».

Δείτε το στιγμιότυπο:

Όταν ο Justin ανέβηκε στο πάλκο των Nickelodeon Halo Awards  για να παραλάβει το βραβείο του ζήτησε από το κοινό να τηρεί ενός λεπτού σιγή:

«Ζούμε κάποια τραγικά γεγονότα στον κόσμο και νομίζω ότι θα μπορούσαμε να κρατήσουμε ενός λεπτού σιγή για όλα όσα συμβαίνουν»

Ο Καναδός τραγουδιστής εξέφρασε επίσης την συμπαράστασή του όπως και και πολλοί άλλοι pop star με ένα μήνυμα αλληλεγγύης στο Instagram:

«Όλες οι προσευχές μου και οι σκέψεις μου απευθύνονται στις οικογένειες αυτής της φοβερής τραγωδίας»

Διαβάστε ακόμα: «#Prayforparis»: Τα μηνύματα των pop stars για τις τρομοκρατικές επιθέσεις

Αφήστε το σχόλιό σας