Βρες τις διαφορές με την αρχική!

Γνωρίζεις το ακαταμάχητο ρεφρέν του «Sorry»; Ε! Φαίνεται πως Justin Bieber και Skrillex έχουν κλέψει την εν λόγω υπνωτική μελωδία, ή τουλάχιστον γι’ αυτό τους κατηγορούν.

Η dream team που μας χάρισε και το big hit «Where Are Ü Now», θα τρέχει στο δικαστήρια λόγο της τραγουδοποιού White Hinterland (Daniel Casey όπως είναι το κανονικό της όνομα), η οποία παρατήρησε τις προφανείς ομοιότητες μεταξύ της μελωδίας του «Ring the Bell» και το big hit του Bieber.

«Η απίστευτη ομοιότητα του «Sorry» με το «Ring the Bell» με κάνει να σκεφτώ ότι πρόκειται για κάτι περισσότερο από απλή σύμπτωση και ανεξάρτητη δημιουργία» διαβάζουμε στη καταγγελία (αν έχετε όρεξη διαβάστε την όλη στο τέλος του άρθρου).

Δεν είναι η πρώτη φορά που σούπερ σταρ κατηγορούνται πως έκλεψαν μελωδίες λιγότερων γνωστών καλλιτεχνών: πριν από λίγο καιρό είχε κατηγορηθεί η Taylor Swift για το «Shake it off» και η Demi Lovato είχε ένα μικρό νομικό πρόβλημα, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη η πολύκροτη υπόθεση του «Blurred Lines».

Πώς θα τελειώσει αυτή η ιστορία; Αναμένουμε και θα δούμε. Εν τω μεταξύ, σας αφήνουμε με το δύσκολο έργο να βρείτε τις διαφορές.

White Hinterland – Ring The Bell

Justin Bieber – Sorry

Justin Bieber and Skrillex sued by mashablescribd

Αφήστε το σχόλιό σας