Σε άνθρωπο των ρεκόρ εξελίσσεται ο Justin Bieber, δημιουργώντας συνεχώς καινούρια δεδομένα.

Ο Justin Bieber έχει ήδη αναγνωριστεί ως ένας από τους μεγαλύτερους hitmakers των ημερών μας. Ο Καναδός popstar ισχυροποιεί όλο και περισσότερο την κυριαρχία του στα charts, ιδίως στο αμερικανικό, σημειώνοντας αυτή τη φορά ακόμα δύο ρεκόρ στο «Billboard»!

Ο 23χρονος αστέρας γράφει ξανά ιστορία και γίνεται ο πρώτος καλλιτέχνης που εμφανίζεται ταυτόχρονα στην πρώτη, τη δεύτερη και την τρίτη θέση στις ψηφιακές πωλήσεις τραγουδιών, καθώς η  πρόσφατη συνεργασία του με τον David Guetta στο «2U» κάνει είσοδο στο Νο3 της κατάταξης με 72.000 πωλήσεις κατά την πρώτη εβδομάδα.

Με λίγα λόγια: Τα τρία τραγούδια με τις περισσότερες πωλήσεις –  «κατεβάσματα» στις Ηνωμένες Πολιτείες την περασμένη εβδομάδα ανήκουν όλα στον Justin Bieber! Το «Despacito» είναι στο Νο1,  το «I’m The One» με τον DJ Khaled και τους Quavo, Chance the Rapper, Lil Wayne στο Νο2 και το «2U» (No3) με τον David Guetta βρίσκεται στο Νο3.

Αυτό είναι το ένα ρεκόρ, αλλά -όπως αναφέρθηκε- ο διάσημος popstar έχει «σπάσει» και άλλο.

Το δεύτερο είναι το εξής: Ο Justin Bieber έγινε ο πρώτος καλλιτέχνης της δεκαετίας που καταλαμβάνει ταυτόχρονα τα ηνία των δύο πρώτων θέσεων στη λίστα «Billboard Hot 100» όσον αφορά δύο ξεχωριστές περιπτώσεις. Το «I’m The One» επέστρεψε στο Top 2 στην ενημέρωση αυτής της εβδομάδας, ενώ το «Despacito» διατηρεί την κορυφή για έκτη εβδομάδα.

Εάν υπάρχει «μυστικό» για  την επιτυχία, ο Justin Bieber το γνωρίζει πολύ καλά. Με τις συμμετοχές του σε τραγούδια άλλων καλλιτεχνών (ως «featuring») εξασφαλίζει εξαιρετικές θέσεις στα charts, έχοντας καταρρίψει μέσα σε αυτό το μήνα ακόμη την επίδοση των Beatles.

Δείτε επίσης:
Ασταμάτητος ο Justin Bieber «σπάει» το ρεκόρ των Beatles

Justin Bieber - The Beatles - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας