Ο Justin Bieber και η Selena Gomez κεντρίζουν ξανά την προσοχή των μέσων ενημέρωσης με τη σχέση τους.

Δε θα χαρακτήριζαν πολλοί τον Justin Bieber και τη Selena Gomez ως δύο διάσημους πρώην που παρέμεναν φίλοι, τουλάχιστον μέχρι τώρα.

Όπως ήρθε στην επιφάνεια χθες (25/10), οι δύο τραγουδιστές της pop συναντήθηκαν στο σπίτι της Selena Gomez στο Λος Άντζελες, αλλά αυτή δεν πρώτη φορά που έρχονται κοντά μετά το χωρισμό τους.

Στην πραγματικότητα, μία πηγή αποκαλύπτει ότι το πρώην ζευγάρι έχει συναντηθεί «μερικές φορές» από τότε που η 25χρονη υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση μεταμόσχευσης νεφρού, κάποια στιγμή πριν από τα μέσα Σεπτεμβρίου.

Αλλά μη βιάζεστε να προβείτε σε συμπεράσματα.

Ο Justin Bieber και η Selena Gomez είναι «απλά φίλοι» και «δε συμβαίνει τίποτα ρομαντικό» μεταξύ τους, ενώ η «πηγή» προσθέτει: «Και οι δύο έχουν μία μακρά ιστορία μεταξύ τους, έτσι θα έχουν πάντα μία θέση στην καρδιά τους ο ένας για τον άλλο.»

Ο δύο  διάσημοι τραγουδιστές διατηρούσαν δεσμό για περίπου τρία χρόνια, από το 2011 έως το 2014. Τα πράγματα πήραν καταστροφική τροπή το περασμένο έτος, όταν η Selena Gomez  παρενέβη στη σχέση του Justin Bieber με τη Sophie Richie, με τον Καναδό pop star να διαγράφει το  λογαριασμό του Instagram.

Πώς νιώθει λοιπόν, ο The Weeknd, αντικρίζοντας τη Selena Gomez να αναζωπυρώνει ξαφνικά μία φιλία με την πρώτη της αγάπη; Το περιβάλλον του υποστηρίζει ότι ο αστέρας της hip-hop «γνώριζε καλά ότι ο Justin και η Selena έβγαιναν έξω με λίγους φίλους. Την εμπιστεύεται… Μόλις ο The Weekend επιστρέψει από την περιοδεία, θα τα δείτε όλα».

Selena Gomez - The Weeknd - Hit Channel
Η Selena Gomez και ο The Weeknd.

Ομοίως, ο 23χρονος Justin Bieber έχει αφήσει στο παρελθόν οποιαδήποτε φιλονικία και θέλει μόνο το καλύτερο για τη Selena Gomez και το σύντροφό της.

«Ο Justin είναι χαρούμενος που η Selena βρήκε έναν καλό άντρα που την αντιμετωπίζει καλά. Δεν έχει τίποτα κακό να πει για τον The Weeknd», σημειώνει η πηγή. «Ο Justin ελέγχει πάντα τη Selena για να σιγουρευτεί ότι αισθάνεται καλά. Ο Justin έχει μεγαλώσει σε πολλά επίπεδα. Είναι ωραίο ότι είναι φίλοι και εκεί ο ένας για τον άλλο τώρα», συνεχίζει.

Το 2015, η Selena Gomez είχε τονίσει στο περιοδικό «Elle» ότι θα θυμάται πάντα τη σχέση τους με χαρά: «Θα τον υποστηρίζω για πάντα και θα τον αγαπώ με τέτοιο τρόπο ώστε… Μεγαλώσαμε μαζί, νομίζω ότι οι άνθρωποι θέλουν να είναι διαφορετικοί. Είμαστε πολύ νέοι γι’ αυτό. Κανείς  δεν παντρεύτηκε. Τον σέβομαι και νομίζω ότι με σέβεται με υγιή τρόπο.»

Διαβάστε ακόμα: Ο Justin Bieber και η Selena Gomez
επανασυνδέθηκαν και ο The Weeknd το γνωρίζει

Justin Bieber - Selena Gomez - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας