Από σαράντα κύματα περνά πάλι η σχέση του Justin Bieber με τη Selena Gomez.

Μετά την αναζωπύρωση της σχέσης τους το περασμένο φθινόπωρο, ο Justin Bieber και η Selena Gomez αποφάσισαν να κάνουν ξανά ένα διάλειμμα, σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του «Ε! News».

Μια πηγή υποστηρίζει ότι ο Justin και η Selena δίνουν στον εαυτό τους λίγο χώρο, αλλά εξακολουθούν να μιλάνε όλη την ώρα.

«Είχαν πρόσφατα πολλές μικρές διαφωνίες και ένας τσακωμός ειδικότερα τους ανατίναξε και τους ώθησε να αποφασίσουν να “χωρίσουν”, ωστόσο είναι σε επαφή όλη την ώρα και τα συναισθήματά του ενός για τον άλλον δεν άλλαξαν», αποκάλυψε.

Η πηγή είναι σίγουρη ότι θα επανασυνδεθούν (ξανά) και πρόσθεσε ότι «δεν έχουν τελειώσει, αλλά και οι δύο χρειάζονται λίγο χρόνο ο ένας μακριά από τον άλλον». Από τη στιγμή που το διάσημο ζευγάρι αναβίωσε το δεσμό του, έχει ταξιδέψει μαζί σε Μεξικό, Τζαμάικα, Σιάτλ και Laguna Beach.

Μια άλλη πηγή ισχυρίζεται ότι η Selena Gomez, η οποία είναι στη Νέα Υόρκη, έχει να δει τον Justin Bieber από την παραμονή των γενεθλίων του στις 28 Φεβρουαρίου.

Ομοίως, μια τρίτη πηγή επιβεβαιώνει ότι το ζεύγος αντιμετώπισε πάλι «προβλήματα». Και οι δύο έχουν εκφράσει ότι έχουν επηρεαστεί από τη μεγάλη πίεση που έχει προκύψει από τη δημοσιοποίηση και την έκταση που έχει πάρει ξανά η σχέση τους και δε συμφωνούσαν, δήλωσε.

Η Selena Gomez προσπαθεί να διορθώσει την κατάσταση με την μητέρα της, τη Mandy Teefey. Το γεγονός ότι φέρεται να μην είναι χαρούμενη για τη σχέση της κόρης της με τον Justin Bieber προξενούσε πολλά προβλήματα και διαφωνίες με την 25χρονη τραγουδίστρια.

Το τρυφερό μήνυμα της Selena Gomez
για τα γενέθλια του Justin Bieber

Selena Gomez - Justin Bieber - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας