Έναν απρόσμενο υποστηρικτή, τον Justin Bieber, βρίσκει η πάγια επιθυμία του κοινού για την επανασύνδεση των One Direction.

Ο Justin Bieber και οι One Direction διατηρούν φιλικές σχέσεις, παρόλο που είχαν έρθει αντιμέτωποι όταν κυκλοφόρησαν τα τελευταία άλμπουμ τους, το «Purpose» και το «Made In The A.M.» αντίστοιχα, την ίδια ακριβώς ημέρα.

Ήταν 2015 όταν το πιο επιτυχημένο συγκρότημα των τελευταίων ετών αποφάσισε να προχωρήσει σε προσωρινή(;) παύση της δράσης του, ώστε κάθε από τα τέσσερα εναπομείναντα μέλη να αφιερώσει χρόνο στην ανάπτυξη της σόλο καριέρας του και στην προσωπική ζωή του.

Εκτός από τα εκατομμύρια των θαυμαστών του boy band σε όλον τον κόσμο, υπάρχει ένα ακόμη πρόσωπο που πιστεύει ειλικρινά στην επανασύνδεση των One Direction. Και αυτός δεν είναι άλλος από τον Justin Bieber.

Αποτελώντας φίλος των αγοριών εδώ και καιρό, ο Καναδός superstar έδωσε πρόσφατα μία συνέντευξη σε βρετανικό μέσο ενημέρωσης, όπου εξέφρασε την πίστη του πως οι One Direction θα επιστρέψουν, καθώς έχουν «εκκρεμείς δουλειές».

«Δεν τους βλέπω ούτε τους μιλάω όπως έκανα πριν, αλλά είμαι βέβαιος ότι θα επανέλθουν κάποια στιγμή. Ακόμα στέλνω μηνύματα σε δύο από αυτούς και παρόλο που ο καθένας κάνει το δικό του πράγμα, οι One Direction θα υπάρξουν ξανά», σχολίασε ο Justin Bieber.

«Δε λέω ότι θα είναι σύντομα, αλλά ήταν πολύ μεγάλοι, υπάρχουν πολλοί θαυμαστές που θα το ζητήσουν και νομίζω ότι έχουν θέματα αναφορικά με το ίδιο το γκρουπ», κατέληξε ο 23χρονος Αμερικανός.

Δείτε επίσης:
Οι One Direction μπορεί να επιστρέψουν χωρίς τον Harry Styles

One Direction - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας