Παρόλο που ο Justin Bieber επικαλείται λόγους κούρασης για την ματαίωση των συναυλιών του, οι φήμες εμπλέκουν τη θρησκεία.

Ο Justin Bieber ακύρωσε ξαφνικά το υπόλοιπο της περιοδείας του, «Purpose World Tour», τη Δευτέρα (24/07), σε μία κίνηση που έχει συζητηθεί έντονα.

Οι paparazzi εντόπισαν τον αστέρα της pop την ώρα που περπατούσε στη Σάντα Μόνικα, λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της ματαίωσης και τον ρώτησαν γιατί έλαβε τη συγκεκριμένη απόφαση.

«Όλα είναι καλά. Έχω περιοδεύσει για δύο χρόνια. Ανυπομονώ απλά να ξεκουραστώ και να χαλαρώσω. Θα κάνουμε βόλτα με μερικά ποδήλατα», απάντησε. Ο Καναδός τραγουδιστής ζήτησε επίσης συγγνώμη από όσους θαυμαστές του δυσαρεστήθηκαν: «Σας αγαπώ παιδιά. Είστε απίθανοι. Και λυπάμαι για κάποιον που αισθάνεται απογοητευμένος ή σαν, προδομένος», ήταν το μήνυμα που τους έστειλε.

Οι αρχικές αναφορές έκαναν λόγο ότι ο 23χρονος είχε χάσει το ενδιαφέρον του, όμως όσα ισχυρίζεται τώρα το αμερικανικό «TMZ» έρχονται να αλλάξουν τα δεδομένα.

Η ιστοσελίδα επικαλείται διάφορες πηγές από την εκκλησία του Hillsong, στην οποία ο Justin Bieber παρίσταται συχνά, οι οποίες υποστηρίζουν ότι ακύρωσε  της 14 επόμενες συναυλίες της περιοδείας του επειδή… «αφιέρωσε ξανά τη ζωή του στον Χριστό»!

Οι ίδιο κύκλοι το χαρακτηρίζουν «θρησκευτική φώτιση», όμως ο Justin Bieber σχολίασε εκ νέου ότι δεν έχει σχέση με τη θρησκεία. Τους τελευταίος μήνες, πάντως, έχει συνδεθεί στενότερα με τον πάστορα του Hilsong, τον Carl Lentz, ο οποίος σε καμία περίπτωση δεν τον υποστήριξε στη ματαίωση των συναυλιών.

Τέλος, οι συνεργάτες του Justin Bieber και το πλήρωμα της περιοδείας του φέρεται να είναι «απίστευτα εκνευρισμένοι μαζί του», επειδή χάνουν το εισόδημά τους χωρίς να έχει υπάρξει προειδοποίηση.

Δείτε επίσης:
Ο Justin Bieber μοίρασε χαμόγελα σε παιδιατρικό νοσοκομείο

Justin Bieber - hospital visit - Orange Country - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας