Καυτές αποκαλύψεις για τη σχέση του Justin Bieber και της Selena Gomez έρχονται στη δημοσιότητα.

Πηγή του κακού ένας φίλος του Justin που όπως αποκάλυψε, ο Καναδός pop star ήταν ο πρώτος της. Δε σταματάει μόνο εδώ γιατί αποκαλύπτει κάτι που του είχε εμπιστευθεί ο Bieber… για τη πρώτη φορά με τη Selena!

“Ο Justin μου είχε πει πως ήξερε πως ήταν ερωτευμένη μαζί του και είχε αποφασίσει πως η πρώτη της φορά θα έπρεπε να είναι με αυτόν. Δεν ήταν ντροπαλός και δεν υπήρχε καμία αμηχανία. Ήταν το καλοκαίρι του 2011 . Οι δύο πήγαν στο Παλμ Σπρινγκς για μια -δυο μέρες και είχαν αποσυρθεί σε ένα σούπερ – απομονωμένο μέρος . Ο λόγος για το ταξίδι ήταν ακριβώς η Selena να συμφώνησε τελικά να πάει στο κρεβάτι μαζί του . Εκείνη την εποχή αγαπούσε πολύ ο ένας τον άλλον”.

Αλήθεια πως να νιώθει η Selena μετά από αυτές τις αποκαλύψεις; Μάλιστα όπως μάθαμε μετά τον χωρισμό της με τον Justin , εισήχθη στο νοσοκομείο για πάνω από δύο εβδομάδες…

Ο Enrique Iglesias σχολιάζει το θέμα Justin Bieber «Είναι κοινά εφηβικά λάθη»

Να σας πούμε πως ο Justin Bieber θα πρέπει να παραβρεθεί ενώπιον του δικαστηρίου στις 3 Μαρτίου για να απολογηθεί για τη σύλληψή τον περασμένο μήνα, όταν τον έπιασαν στο Μαϊάμι να οδηγεί μεθυσμένος. Ο JB είναι ελεύθερος με εγγύηση (που ανέρχεται σε $ 2.500), ενώ οι δικηγόροι του έχει ήδη αποκαλύψει ότι ο Justin θα δηλώσει αθώος.

Αφήστε το σχόλιό σας