Η ανησυχία του Justin Bieber για ένα χτύπημα που δέχθηκε, είχε ως αποτέλεσμα την απρόσμενη απόλυση μίας νοσοκομειακής υπαλλήλου.

Τα αθλήματα είναι επικίνδυνα και μερικές φορές τραυματίζεσαι καθώς παίζεις. Πολύ σπάνια μπορεί να γίνουν αιτία για να απολυθούν άτομα. Αυτό είναι ό,τι ακριβώς συνέβη όταν ο Justin Bieber επισκέφθηκε το νοσοκομείο για τραυματισμό στη βουβωνική χώρα μετά από ένα χτύπημα που δέχθηκε παίζοντας ποδόσφαιρο.

Το αποτέλεσμα ήταν να διωχθεί από τη δουλειά της μία υπάλληλος από το «Northwell Health», το ιδιωτικό νοσοκομείο που επισκέφθηκε ο Καναδός, η οποία τώρα μηνύει τον εργοδότη της για λανθασμένη λήξη της σχέσης εργασίας τους.

Το «TMZ» αναφέρει ότι ο Justin Bieber, αφού χτύπησε, έκανε μία διαδικτυακή αναζήτηση στην ιστοσελίδα «WebMD» και ανησύχησε μήπως είχε κάποιο πρόβλημα που απαιτούσε ιατρική επιμέλεια. Ο τραγουδιστής εξετάστηκε στο νοσοκομείο από τους γιατρούς, οι οποίοι είδαν ότι είχαν πρηστεί το σημείο στην ευαίσθητη περιοχή και του συνέστησαν να επιστρέψει στο σπίτι του.

Ωστόσο, μία… περίεργη υπάλληλος, η Kelly Lombardo, άκουσε τη φήμη ότι ο 23χρονος εισήχθη στο νοσοκομείο λόγω ΣΜΝ. Το «Northwell Health» ισχυρίστηκε ότι προσπέλασε παράνομα το φάκελο του ασθενούς για να το ανακαλύψει τι συνέβαινε και την απέλυσε χωρίς να προκληθεί φασαρία.

Η Kelly Lombardo υποστηρίζει ότι άκουσε μόνο φήμη και πως δεν είχε πρόσβαση στο φάκελο του Justin Bieber. Για το λόγο αυτό, υπέβαλε μήνυση κατά του νοσοκομείου με το Τμήμα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Νέας Υόρκης, με την αιτιολόγηση ότι απολύθηκε επειδή είναι γυναίκα.

Δείτε επίσης:
Θα συνεργαστεί ο Justin Bieber με τη Cheryl;
Ποιος ο ρόλος του Liam Payne;

Justin Bieber - Cheryl Cole - Liam Payne - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας