Ο Justin Bieber είχε παγιδευθεί στο σκοτεινό κόσμο των καταχρήσεων, αλλά πήρε την απόφαση και κατάφερε να αποδράσει, πριν αποβούν μοιραίες.

Ο Scooter Braun, ο οποίος είναι ο μάνατζερ του Justin Bieber και της Ariana Grande μεταξύ άλλων, μίλησε για τον επαναλαμβανόμενο εφιάλτη του ότι η ζωή του Bieber θα είχε πρόωρο τέλος.

Ο 37χρονος Αμερικανός δήλωσε στο podcast «The Red Pill» του Van Lathan: «Υπήρξε μία εποχή που πήγαινα να κοιμηθώ – όταν (ο Bieber) είχε τα χρήματα να πετάξει μακριά από εμένα – και ανησυχούσα κάθε βράδυ ότι επρόκειτο να τον χάσω.»

«Νόμιζα ότι θα πεθάνει. Νόμιζα ότι θα κοιμόταν μία νύχτα και ότι θα είχε τόσο πολλά σκατά στον οργανισμό του που δε θα ξυπνούσε το επόμενο πρωί», εξομολογήθηκε.

Η περίοδος στην οποία αναφέρθηκε ο Scooter Braun αφορά κυρίως το 2014, όταν ο Justin Bieber είχε μία σειρά από αρνητικά περιστατικά, συμπεριλαμβανομένου της σύλληψής του για οδήγηση υπό την επήρεια ουσιών στο Μαϊάμι.

Ο Καναδός pop star ήταν μόλις 19 ετών τότε. Εκείνη την εποχή, το στενό δίκτυο του τραγουδιστή «τον ενθάρρυνε να πάει να απεξάρτηση», όμως εκείνος «δεν άκουγε την ομάδα του».

Από τους δαίμονες του Bieber υπέφερε και ο Braun, ο οποίος δήλωσε στη «Wall Street Journal» το 2017 ότι «αποτύγχανα μαζί του ημέρα με την ημέρα» και επισήμανε πως «ζούσαμε μία κόλαση επειδή βρισκόταν σε τόσο σκοτεινή κατάσταση.»

Ο Scooter Braun επέμενε ότι ο Justin Bieber έπρεπε να κάνει μία παύση από τη μουσική και τις περιοδείες και υπήρχε ένας σοβαρός λόγος: Η υγεία του νεαρού καλλιτέχνη και η κατάχρηση ουσιών.

«Συνήθιζε να μου φωνάζει και να μου ουρλιάζει. Ήθελε να βγάλει μουσική, ήθελε να περιοδεύσει, αλλά σκέφτηκα αν το έκανε, θα πέθαινε», αποκάλυψε ο Braun στον Van Lathan.

Η επιλογή του Justin Bieber να απεξαρτηθεί αποδείχθηκε σωτήρια.

«Νομίζω ότι έκανε μία συνειδητή επιλογή για τον εαυτό του να αλλάξει. Νομίζω ότι για ενάμιση χρόνο αποτύγχανα παταγωδώς προσπαθώντας να τον βοηθήσω, επειδή για ενάμιση χρόνο δεν άλλαζε», σχολίασε ο Αμερικανός μάνατζερ.

«Ώσπου μία ημέρα ξύπνησε και είπε: “Hey πρέπει να σου μιλήσω, δε θέλω να είμαι αυτός ο άνθρωπος πια.»

Ο Scooter Braun υπογράμμισε ότι αυτό που είναι σήμερα ο Justin Bieber, αρραβωνιασμένος με τη Hailey Baldwin και ένας από τους πιο επιτυχημένους καλλιτέχνες της γενιάς του, ήταν «αποτέλεσμα των δικών του αποφάσεων (του Bieber), κανενός άλλου».

 

Αφήστε το σχόλιό σας