Επιτέλους ο Justin Bieber απάντησε στις κατηγορίες για την υποτιθέμενη κλοπή του τηλεφώνου μιας γυναίκας.

Ένας υπάλληλος του Sherman Oaks στο Λος Άντζελες, το συγκρότημα όπου συνέβη, «το συμβάν», δήλωσε ο Justin δεν έκλεψε κανέναν, και δεν άγγιξε καν το φερόμενο ως θύμα!

Ο υπάλληλος είπε η γυναίκα γύρισε προς Justin πολύ επιθετικά, αγνοώντας τα αιτήματα του προσωπικού να μην βγάλει φωτογραφίες. Ο τραγουδιστής ήταν αναστατωμένος, αλλά ποτέ δεν επιτέθηκε στη γυναίκα και σίγουρα δεν προσπάθησε να πάρει το τηλέφωνο, είπε ο άντρας.

Justin έγραψε την ικανοποίησή του, και δημοσιεύτηκε τη συνέντευξη που τον αθώωσε με αυτή την πρόταση:

«Είναι δύσκολο να υπερασπιστώ τον εαυτό μου και τα προσωπικά μου δεδομένα σε όλες τις ώρες της ημέρας. Μετά βλέπεις τις φήμες. Η αλήθεια θα σε ελευθερώσει»

Αλλά δε σταμάτησε εδώ. Ο Justn έγραψε στο Twitter ένα μεγάλο και λίγο μελαγχολικό μήνυμα:

“Η μαμά μου έμαθε να είμαι ευγενικός με τους άλλους. Κρίνομαι, παρενοχλούμε και προσπαθώ να μείνω στο σωστό δρόμο.Μερικές φορές δεν είναι εύκολο. Αλλά συνεχίζουμε να προσπαθούμε… θα συνεχίσω να είμαι εκείνος ο άντρας που η μαμά μου μεγάλωσε. Αγαπώ τους ανθρώπους και θα συνεχίζω να προσπαθώ να είμαι ευγενικός ακόμα και όταν τα πράγματα γίνονται άσχημα. Μην πιστεύετε τις φήμες… Ευχαριστώ αυτούς που είναι δίπλα μου και με βοηθάνε να μεγαλώσω κάθε μέρα. Σας αγαπώ.”

Όπως φαίνεται αυτή η ιστορία τον έχει προβληματίσει πολύ… Τέλος ο Justin πρόσθεσε αυτό το μήνυμα:

«Τώρα δεν μπορώ να χαμογελάσω ή να διασκεδάσω με τους φίλους μου. Είμαι άνθρωπος. Νιώθω. Υποφέρω. Αλλά έχω πάρα πολύ χοντρό δέρμα επίσης . Μπορώ να το κάνω. Σ ‘αγαπώ.»

Αφήστε το σχόλιό σας