Ο Justin Bieber μιλά για τη σπουδαιότητα της αυτοφροντίδας

-

Στηρίξτε μας με ένα like

5,985ΥποστηρικτέςΚάντε Like
65ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
852ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
2,000ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

«Όταν φροντίζουμε καλύτερα τους εαυτούς μας, φροντίζουμε καλύτερα ο ένας τον άλλον», τονίζει ο Justin Bieber.

Ο Justin Bieber έχει μιλήσει πολλές φορές ανοιχτά για τους αγώνες που δίνει με την ψυχική υγεία του. Αυτή τη φορά ο super star στέλνει το δικό του μήνυμα για τη σπουδαιότητα του ζητήματος.

Η Schmidt’s Naturals δημοσίευσε ένα ακυκλοφόρητο απόσπασμα από την καμπάνια του φυσικού αποσμητικού Here+Now που δημιούργησε σε συνεργασία με τον τραγουδιστή.

«Η αυτοφροντίδα μπορεί να γίνει απλή», λέει ο Justin Bieber στο βίντεο. «Ξεκινάς με τον εαυτό σου, επειδή όταν φροντίζουμε καλύτερα τους εαυτούς μας, φροντίζουμε καλύτερα ο ένας τον άλλον», συνεχίζει.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Schmidt’s Naturals, Ryu Yokoi, ανέφερε σε ανακοίνωση της εταιρείας: «Στη Schmidt’s πιστεύουμε στη δύναμη της αυτοφροντίδας και κάθε ένα από τα προϊόντα μας είναι δημιουργημένο με βάση αυτό το πάθος, συμπεριλαμβανομένου του Here+Now».

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που κυκλοφορούμε ένα φυσικό αποσμητικό που δεν είναι μόνο αποτελεσματικό, αλλά λειτουργεί επίσης ως κάλεσμα στην εγρήγορση», πρόσθεσε.

«Ως συν-δημιουργός, ο Justin είχε σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη του Here+Now, φέρνοντας τη δική του προσωπική διαδρομή για τη διατήρηση της ευημερίας του», σημείωσε.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Justin Bieber συμμετείχε στο σχεδιασμό της συσκευασίας του Here+Now και επέλεξε επίσης τα αιθέρια έλαια που χρησιμοποιήθηκαν για τη δημιουργία του.

Αφήστε το σχόλιό σας