Είναι παραβίαση της προσωπικής του ζωής.

Όλοι μιλούν γι ‘αυτό: Ο Justin Bieber φωτογραφήθηκε από τους παπαράτσι εντελώς γυμνός κατά τη διάρκεια των διακοπών του στα Bora Bora και οι φωτογραφίες κάνουν ήδη τον γύρο του κόσμου. Μετά από αυτό, η ομάδα του Justin αποφάσισε να αναλάβει νομική δράση κατά της New York Daily News, η οποία και δημοσίευσε τις φωτογραφίες.

Σύμφωνα με το Hollywood Reporter, δικηγόροι του Bieber έχουν απευθύνει έκκληση για την απομάκρυνση των φωτογραφίας από το site, δεδομένου ότι πρόκειται για παραβίαση της προσωπικής του ζωής.

«Έχουμε πληροφορηθεί ότι η εταιρεία σας έχει λάβει και διανέμει μη εξουσιοδοτημένες φωτογραφίες του πελάτη μας, συμπεριλαμβανομένων εικόνων χωρίς ρούχα» έγραφε η επιστολή που έστειλαν οι δικηγόρους στη NYDN.

Εν τω μεταξύ, ο Justin θα σπάσει τη σιωπή σχετικά με το θέμα, στο περίπου. Ο τραγουδιστής του «What Do You Mean?»,  πρόσθεσε στα αγαπημένα του το  tweet της Chrissy Teigen:

«Κανείς δεν απεχθάνεται αυτό το γουρούνι που φωτογραφίζει και πουλάει φωτογραφίες κάποιου γυμνού. Μόνο τη διασημότητα που είναι γυμνή. Ok»

Πως λέτε να τελειώσει άραγε η ιστορία;

Αφήστε το σχόλιό σας