Ο Justin Bieber έχει μπει στο στόχαστρο του Marilyn Manson, ο οποίος του επιτίθεται για άλλη μία φορά, μιλώντας υποτιμητικά.

Ο Marilyn Manson συνεχίζει να έχει πρόβλημα με τον Justin Bieber και φαίνεται ότι μπορεί να αφιερώνει την ενέργειά του στο θέμα.

Η διαμάχη ξεκίνησε όταν ο Καναδός pop star χρησιμοποίησε το πρόσωπο το Αμερικανού καλλιτέχνη στα προϊόντα του «Purpose Tour», χωρίς την προηγούμενη άδειά του και μαίνεται ακόμα.

Κατά τη διάρκεια μίας πρόσφατης συνέντευξης στο ραδιοφωνικό σταθμό «97.1», ο Marilyn Manson συνέχισε να επιτίθεται στον Justin Bieber, χλευάζοντας τη σχέση του με την Εκκλησία του Hillsong, ενώ τον αποκάλεσε… «κορίτσι».

«Λοιπόν, είναι σε κάποιο είδος σεξουαλικής θρησκευτικής λατρείας με μία ασιατική έκδοση του Dave Navarro, προφανώς. Ο τύπος δε φοράει μία μπλούζα, δεν ξέρω ακριβώς. Αλλά όχι, δε μου αρέσει να παλεύω με τα κορίτσια, οπότε δε θέλω να παλέψω με τον Justin Bieber», δήλωσε προκλητικά ο 48χρονος.

Justin Bieber - Marilyn Manson t-shirt - Hit Channel
Η επίμαχη μπλούζα.

Όταν ο Marilyn Manson ερωτήθηκε για τις σκέψεις του Justin Bieber πίσω από την χρήση του προσώπου του στις μπλούζες της περιοδείας «Purpose Tour», με την οποία εμφανίστηκε επάνω στη σκηνή, απάντησε ότι δε θα μπορούσε να ταυτιστεί με τον εγκέφαλο του 23χρονου τραγουδιστή που μοιάζει με εκείνον ενός… ζώου.

«Δεν ξέρω, γιατί δεν ξέρω πώς να χρησιμοποιήσω το μυαλό ενός σκίουρου. Αντιπροσωπεύει το rock n’ roll εν τούτοις, εκτιμώ το γεγονός ότι ταυτίζεται η ακεραιότητα που προσπαθώ να εκπροσωπήσω με τη ροκ μουσική.

Επειδή αν δεν το κάνω, ποιος άλλος πρόκειται να το κάνει; Αν πατήσεις την κόμπρα, παίρνεις τα δόντια. Αν φιλήσεις την κόμπρα, παίρνεις το δηλητήριο. Δεν είμαι πραγματικά σίγουρος τι σημαίνει αυτή η μεταφορά, αλλά μπορείτε απλά να το απορροφήσετε αυτό και να το βάλετε στο δικό σας εγκέφαλο», κατέληξε ο Marilyn Manson.

Δείτε επίσης: Ο Justin Bieber κατακεραυνώνεται
από τον Marilyn Manson που λέει ότι «ήταν αλαζονεία»

Justin Bieber - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας