Ο αστέρας του ‘Boyfriend’ δημοσίευσε μια φωτογραφία του με την Selena αγκαλιά το Σαββατοκύριακο.

O Justin Bieber πυροδότησε νέες φήμες πως αυτός και η Selena Gomez μπορεί να είναι και πάλι μαζί δημοσιεύοντας μια νέα εικόνα αγκαλιά μαζί με μια ρομαντική λεζάντα.

Ο τραγουδιστής του ‘All That Matters’ και η Selena έβαλαν τέλος στη σχέση τους το 2012, αλλά τώρα δημοσίευσαν μια νέα φωτογραφία που είναι και πάλι μαζί.

Όχι μόνο αυτό αλλά ο Justin μαζί με τη δημοσίευση της φωτογραφία τους έγραψε: «Love the way you look at me» και όλα αυτά μόλις λίγες μέρες μετά από τις φωτογραφίες τους να κάνουν Segway στη γειτονιά του Καναδού ποπ σταρ στη Καλιφόρνια.

Ο Justin επίσης εμφανίστηκε και μία ακόμα φωτογραφία από το στούντιο ηχογράφησης, λίγες μόλις εβδομάδες μετά την ανακοίνωσή του πως «αποσύρεται» από τη μουσική, μαζί με τον παραγωγό Douglas Romanow την Πρωτοχρονιά. «Αυτό που μπορώ να επιβεβαιώσω για της φήμες αποχώρησης του Justin Bieber είναι σε μεγάλο βαθμό υπερβολικές», δημοσιεύσε ο Douglas στην επίσημη ιστοσελίδα του, παράλληλα με την εικόνα. «Έχω περάσει ένα μεγάλο μέρος αυτών των γιορτών περίοδο ηχογραφώντας με αυτόν τον ταλαντούχο καλλιτέχνη.»

Ο Justin Bieber στο Studio 2014
Ο Justin Bieber στο Studio 2014

Αφήστε το σχόλιό σας