Μια φούντωση μια φλόγα;

Justin Bieber και Selena Gomez τους είδανε ενώ περνάγανε λίγο χρόνο μαζί σε μια μικρή πόλη του Τέξας… φουντώνει και πάλι η φλόγα για το πιο hot ζευγάρι της pop;

Στη θάλασσα των νομικών προβλημάτων που ακολούθησαν τη σύλληψή του, φαίνεται τελικά να ανοίγει μια πόρτα για τον Justin, ο οποίος πρόσφατα φαινόταν πιο πρόθυμος από ποτέ να ανακτήσει Selena!

Αλλά ας τα πάρουμε από την αρχή. Μετά τα Oscar 2014, ο Justin είχε ανεβάσει στο instragm μια φωτογραφία της Selena με τη λεζάντα «η πιο κομψό κομψή πριγκίπισσα στον κόσμο».

Κατά την τελευταία ακρόαση στο δικαστήριο, πριν από λίγες ημέρες, είχε φύγει από την αίθουσα του δικαστηρίου σε έξαλλος μετά από ερώτηση σχετικά με τη Selena … λέτε αυτή η χειρονομία να έκανε εντύπωση στην τραγουδίστρια;

Φαίνεται πως ναι, αφού ο Justin και Selena είχαν εντοπίστηκαν μαζί ενώ βολτάρανε στο κέντρο της πόλης Μακάλεν, Τέξας! Δείτε η φωτογραφία που ανέβασε ένας fan, και που κάνει το γύρω του web:

Εδώ αξίζει να σας πούμε πως η Selena ήταν στο Τέξας για μια συναυλία στο Hidalgo χθες το βράδυ και επιβεβαιώσει την παρουσία της στην πολιτεία των ΗΠΑ με αυτή τη φωτογραφία στο Instagram:

Φιλική συνάντηση η το πάθος ξαναφουντώνει ; Θα το ανακαλύψουμε τις επόμενες μέρες, οπότε για ότι νεότερο ραντεβού στο hit-channel.com .

Αφήστε το σχόλιό σας