Ο τραγουδιστής του «Heartbreaker» επιστρέφει στις κινηματογραφικές αίθουσες το Δεκέμβριο με τη νέα του ταινία.

Ο Justin Bieber ανακοίνωσε ότι η νέα του 3D ταινία συναυλία «Believe» θα φτάσει στις κινηματογραφικές αίθουσες την ημέρα των Χριστουγέννων.

Η νέο κινηματογραφική ταινία του τραγουδιστή το «Never Say Never» οι θαυμαστές του θα μπορέσουν να την παρακολουθήσουν στο cinema από τις 25 Δεκεμβρίου και 9o Justin δηλώνει πολύ ενθουσιασμένος για την έναρξη της ταινίας.

«Είμαι τόσο ενθουσιασμένος που θα συμμετέχω σε αυτή την ταινία, και τόσο χαρούμενος που είμαι σε θέση να δώσω πίσω στους θαυμαστές μου, ιδιαίτερα κατά την περίοδο των διακοπών,» είπε ο Justin σε μια δήλωση για να ανακοινώσει την κυκλοφορία. «Jon Chu και η ομάδα μου έχουν κάνει μια θαυμάσια δουλειά δημιουργώντας μια ιδιαίτερη στιγμή για τους Beliebers σε όλο τον κόσμο και δεν μπορώ να περιμένω μέχρι την ημέρα των Χριστουγέννων, όταν η ταινία θα είναι σε όλα τα cinema.»

Ο Jon M. Chu σκηνοθέτησε επίσης τη ταινία του Justin Bieber «Never Say Never» που κυκλοφόρησε στις αίθουσες το 2011.

To Believe 3D θα περιλαμβάνει υλικό από την τελευταία παγκόσμια περιοδεία του Justin καθώς και clips από τα παρασκήνια και συνεντεύξεις με φίλους του, την οικογένειά του και pop συνομηλίκους του.

Αφήστε το σχόλιό σας