Από baby sitter μοντέλο!

Χρειάστηκε μόνο μια φωτογραφία, που ανέβηκε στο Instagram από τον Justin Bieber πριν από ένα μήνα, για να αλλάξει τη ζωή μιας 17χρονης κοπέλας που δούλευε σαν babysitter με 2,5 ευρώ την ώρα σε top model. Ποια είναι; Αυτή:

View this post on Instagram

Omg who is this!!

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Στη φωτογραφία που δημοσιεύθηκε τον περασμένο μήνα, ο Justin Bieber είχε ομολογήσει στους fans του ότι έπαθε πλάκα μόλις την είδε «Θεέ μου! Ποια είναι αυτή» και ρώτησε να μάθει γι’ αυτήν. Έτσι μάθαμε πως η κοπέλα ονομάζεται Cindy Kimberly, και εκτός από τον Justin, ενδιαφέρθηκαν γι’ αυτή πολλοί σχεδιαστές που ήθελαν να συνεργαστεί μαζί τους.

«Μου φαίνεται πως ζω ένα όνειρο. Μια φίλη μου μου είπε ότι θα γίνω εάν από εκείνα τα κορίτσια που θα μιλάνε πολλοί και δεν την πίστευα. Από όταν ο Justin Bieber μπήκε στη ζωή μου, αυτή άλλαξε θετικά! Στην αρχή ήμουν εντελώς σοκαρισμένοι, τώρα αρχίζω να το συνηθίζω»,είπε στην Daily Mail.

Από babysitter που έβγαζε ψίχουλα είναι πια ένα καλοπληρωμένο μοντέλο: το επίσημο ντεμπούτο της θα πραγματοποιηθεί στην Εβδομάδα Μόδας της Μαδρίτη, όπου θα περπατήσει στη πασαρέλα. Ο λόγος είναι απλός: είναι όμορφη!

Αφήστε το σχόλιό σας