Τρυφερά λόγια αγάπης αντάλλαξε το ζευγάρι με αφορμή την επέτειο του αρραβώνα του.

Ο Justin Bieber και η Hailey Baldwin γιορτάζουν την πρώτη επέτειο του αρραβώνα τους.

Ο pop star είχε κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του στις 7 Ιουλίου 2018 κατά τη διάρκεια ενός σύντομου ταξιδιού αναψυχής στις Μπαχάμες που πραγματοποιήθηκε αποκλειστικά για το συγκεκριμένο σκοπό.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο δύο μήνες αργότερα, το Σεπτέμβριο του 2018 στη Νέα Υόρκη.

Με μία ανάρτηση που πραγματοποίησε στο Instagram, η Hailey Baldwin έκανε τον απολογισμό του ενός χρόνου που έχει περάσει από τον αρραβώνα της με τον διάσημο τραγουδιστή και παράλληλα εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία για να τα εκφράσει την αγάπη της για το σύζυγό της

«Ένα χρόνο πριν είπα ναι για να γίνω η καλύτερη φίλη σου για όλη τη ζωή μου και σήμερα δεν θα μπορούσε να σε αγαπάω περισσότερο… η ζωή γίνεται πιο όμορφη καθημερινά εξαιτίας σου. η καρδιά μου σου ανήκει για πάντα», έγραψε στο τρυφερό μήνυμά της.

Λίγες ημέρες νωρίτερα, ο Justin Bieber έχει δημοσιεύσει ένα παρόμοιο μήνυμα αγάπης για τη σύζυγό του.

«Αυτές είναι οι στιγμές για τις οποίες ζω. Μόνο ο χρόνος μαζί σου αναζωογονεί τη ψυχή μου. Δεν είσαι ο άνθρωπος που θα έκανε σχέση μαζί μου και είμαι εντάξει με αυτό! Είσαι δική μου και είμαι δικός σου», έγραψε.

Ο Justin Bieber και η Hailey Baldwin σχεδιάζουν εδώ και μήνες την τέλεση του θρησκευτικού γάμου τους.

«Συζητούν την πιθανότητα να πραγματοποιηθεί η τελετή κοντά στην επέτειο του πολιτικού γάμου τους. το Σεπτέμβριο», ανέφερε τον προηγούμενο μήνα στο «Us Weekly» μία πηγή που δεν κατονομάζεται.

Ωστόσο η πηγή πρόσθεσε ότι ο θρησκευτικός γάμος του ζευγαριού έχει μπει σε δεύτερο πλάνο καθώς η Hailey βοηθά τον Justin να αντιμετωπίσει τα προβλήματά του με το άγχος και την κατάθλιψη.

 

Αφήστε το σχόλιό σας