Αυτά είναι τα πλάνα του Justin Bieber και της Hailey Baldwin για το γάμο τους, την ίδια στιγμή που μία δήλωση για τη Selena Gomez θα συζητηθεί.

Ο Justin Bieber και η Hailey Baldwin δε βιάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Παρά το γεγονός ότι αρραβωνιάστηκαν μέσα σε λίγες εβδομάδες σχέσης, έπειτα από την επανασύνδεσή τους, το ζευγάρι προτίθεται να περιμένει έως το 2019 για να παντρευτεί.

Μία πηγή που φέρεται να γνωρίζει από πρώτο χέρι το ζευγάρι, μεταφέρει στο «TMZ» ότι ο Justin και η Hailey «νιώθουν ήδη ότι έχουν δεσμευτεί και αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα».

Αν και η απόφαση του 24χρονου Καναδού να κάνει πρόταση γάμου στην 21χρονη Αμερικανίδα φάνηκε σε πολλούς να λήφθηκε γρήγορα και με ενθουσιασμό, στην πραγματικότητα η σκέψη αυτή είχε ωριμάσει.

«Ο Justin ήταν ερωτευμένος μαζί της εδώ και πολύ καιρό, οπότε αυτό δεν ήταν απρόσμενο», αναφέρει η πηγή για τον αρραβώνα των δύο νέων.

Ο Justin Bieber και η Hailey Baldwin έκαναν σχέση για πρώτη φορά το 2015 και έκτοτε, έχουν επανασυνδεθεί ορισμένες φορές χωρίς να διαρρεύσει καμία πληροφορία στα μέσα ενημέρωσης.

Η ίδια πηγή κάνει μία δήλωση που θα συζητηθεί.

Υποστηρίζει ότι ακόμα κι όταν ο τραγουδιστής επέστρεψε στην αγκαλιά της Selena Gomez, πριν ένα χρόνο, «το μυαλό του ήταν στη Hailey».

Ο Justin Bieber έκανε πρόταση γάμου στο μοντέλο στις αρχές του Ιουλίου, κατά τη διάρκεια ενός σύντομου ταξιδιού αναψυχής στις Μπαχάμες, το οποίο είχε σχεδιαστεί αποκλειστικά για το συγκεκριμένο σκοπό.

 

Αφήστε το σχόλιό σας