Η πρώτη κοινή φωτογράφηση του ζευγαριού.

Οι νεόνυμφοι Justin Bieber και Hailey Baldwin φωτογραφίζονται για το τεύχος Μαρτίου της αμερικανικής έκδοσης της «Vogue» και μιλούν αποκαλυπτικά για την παθιασμένη, αλλά όχι πάντα εύκολη, σχέση τους.

Το ζευγάρι, που παντρεύτηκε πολιτικά τον προηγούμενο Σεπτέμβριο, δε διστάζει να μιλήσει με ειλικρίνεια για το γάμο τους και να Αν και να περιγράψει τις δυσκολίες που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν στην κοινή ζωή τους.

«Το θέμα είναι ότι ο γάμος είναι πολύ δύσκολος», ξεκινά το 22χρονο μοντέλο. «Αυτή είναι η fr;ash με την οποία θα πρέπει να προχωράς. (Ο γάμος) είναι αναθεματισμένα σκληρός.»

Ο 24χρονος τραγουδιστής εξομολογείται ότι δυσκολεύεται να εμπιστευτεί τη σύζυγό του: «Είναι δύσκολο για εμένα να εμπιστευτώ ακόμα και τη Hailey», παραδέχεται. «Προσπαθούμε να ξεπεράσουμε διάφορα πράγματα.»

Justin Bieber - Hailey Baldwin - Vogue cover - March 2019

Η Hailey Baldwin λέει ότι «συμβαίνουν αρνητικά πράγματα για τα οποία μολαταύτα πρέπει να μιλήσουμε και να τα ξεπεράσουμε. Το να ξεθυμάνoυμε δε θα ήταν η σωστή λέξη. Είναι περισσότερο σαν ένας πολύ δραματικός αφορισμός.»

«Υπήρχε μία περίοδος όπου εάν έμπαινα μέσα σε ένα δωμάτιο, εκείνος θα έφευγε», εκμυστηρεύεται.

Justin Bieber - Hailey Baldwin - Vogue cover - March 2019

Ο Justin Bieber ομολογεί επίσης ότι δεν διαχειρίζεται εύκολα τα συναισθήματά του.

«Εγώ είμαι ο συναισθηματικά ασταθής. Δυσκολεύομαι να βρω γαλήνη. Νιώθω μόνο ότι ενδιαφέρομαι τόσο πολύ και θέλω τα πράγματα να είναι τόσο καλά και θέλω να αρέσω στον κόσμο», εξηγεί.

«Η Hailey είναι πολύ λογική και συγκροτημένη, το οποίο το χρειάζομαι», προσθέτει ο αστέρας της pop.

«Ήθελα πάντα ασφάλεια, με τον πατέρα μου να λείπει ορισμένες φορές όταν ήμουν παιδί, με το να είμαι σε περιοδεία. Με τον τρόπο ζωής που ακολουθώ, τα πάντα είναι τόσο αβέβαια. Χρειάζομαι ένα πράγμα που μου να είναι σίγουρο. Και αυτό είναι το μωρό μου.»

Justin Bieber - Hailey Baldwin - Vogue cover - March 2019

Το ζευγάρι προσπαθεί να δημιουργήσει μία υγιή σχέση.

Ο Justin Bieber ισχυρίζεται ότι η σύζυγός του «θέλει να είναι ενήλικη», ενώ ο ίδιος πιστεύει ότι μπορούν ακόμη «να απολαύσουν την εφηβεία».

Η Hailey Baldwin διευκρινίζει: «Είναι απλά ότι παλεύω να το κάνουμε με το σωστό τρόπο, να χτίσω μία υγιή σχέση. Θέλω ο κόσμος να το γνωρίζει αυτό.»

«Είμαστε δύο άνθρωποι που μαθαίνουμε καθώς προχωράμε. Δεν πρόκειται να κάτσω εδώ, να πω ψέματα και να πω ότι είναι όλα μία μαγική φαντασίωση. Πάντα θα είναι δύσκολο», συνεχίζει.

«Είναι μία επιλογή. Δεν το νιώθεις κάθε ημέρα. Δεν ξυπνάς κάθε ημέρα λέγοντας, “είμαι απόλυτα ερωτευμένη και εσύ είσαι τέλειος”. Δεν είναι αυτό ο γάμος. Αλλά υπάρχει κάτι όμορφο σε αυτό, τέλος πάντων. Να θέλεις να παλέψεις για κάτι, να αφοσιώνεσαι να χτίσεις με κάποιον.»

Justin Bieber - Hailey Baldwin - Vogue cover - March 2019

Το μοντέλο αναφέρει ότι πήρε με σοβαρότητα την απόφαση να παντρευτεί να τον τραγουδιστή:

«Προσευχόμουν να αισθανθώ γαλήνη για την απόφαση {…} Τον αγαπώ πάρα πολύ. Τον αγαπούσα για πολύ καιρό. Είμαστε δεσμευμένοι να μεγαλώνουμε μαζί και να υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλο σε αυτές τις αλλαγές Έτσι το βλέπω. Στην τελική, είναι επίσης ο καλύτερος φίλος μου. Ποτέ δε τον βαριέμαι.»

Η Hailey Baldwin φωτογραφήθηκε στο φακό της «Vogue» φορώντας ένα μπεζ φόρεμα της «Prada» και ο Justin Bieber εμφανίστηκε με παντελόνι «Dior». Το ζευγάρι φόρεσε επίσης διάφορες καλοκαιρινές συλλογές, όπως της «Prada», του Paco Rabanne και της Stella McCartney.

Justin Bieber - Hailey Baldwin - Vogue cover - March 2019 Φωτογραφίες: Annie Leibovitz, «Vogue», τ. Μαρτίου 2019

 

Αφήστε το σχόλιό σας