Πιο ευτυχισμένος από ποτέ είναι ο Justin Bieber μετά τον αρραβώνα του με τη Hailey Baldwin.

Ο Justin Bieber υποστηρίζει ότι βρήκε «τον έρωτα της ζωής του» στο πρόσωπο της Hailey Baldwin.

Ο 24χρονος τραγουδιστής επιβεβαίωσε με μία ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα τον αρραβώνα του με το 21χρονο μοντέλο, ο οποίος πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο Σάββατο (7 Ιουλίου) στις Μπαχάμες.

«Επρόκειτο να περιμένω λίγο για να πω οτιδήποτε, αλλά οι λέξεις ταξιδεύουν γρήγορα», γράφει στο Instagram ο Καναδός pop star. «Άκουσε απλά και ξεκάθαρα: Hailey είμαι τόσο ερωτευμένος με τα πάντα για εσένα. Είμαι αφοσιωμένος στο να περάσω τη ζωή μου γνωρίζοντας κάθε ένα δικό σου κομμάτι», εξομολογείται.

Ο Justin Bieber στέκεται για άλλη μία φορά στη χριστιανική πίστη του και αναφέρει ότι στα πλάνα του είναι να ξεκινήσει μία νέα οικογένεια με την αρραβωνιαστικιά του.

«Υπόσχομαι να καθοδηγήσω την οικογένειά μας με τιμιότητα και ακεραιότητα, αφήνοντας τον Ιησού μέσα από το Άγιο Πνεύμα του να μας καθοδηγήσει σε ό,τι κάνουμε και όποια απόφαση παίρνουμε», σχολιάζει ο διάσημος καλλιτέχνης.

«Η καρδιά μου είναι ολοκληρωτικά δική σου και πάντα θα σε βάζω πρώτη. Είσαι ο έρωτας της ζωής μου Hailey Baldwin και δε θα ήθελα να την περάσω με καμία άλλη.»

Hailey Baldwin - Justin Bieber - Hit Channel

Όπως εξηγεί ο Justin Bieber, ημερομηνία στην οποία αρραβωνιάστηκε την αγαπημένη του στις Μπαχάμες, διατηρεί ιδιαίτερη θρησκευτική σημασία για εκείνον.

«Η χρονική συγκυρία του Θεού είναι πραγματικά τελεία. αρραβωνιάστηκα με στην έβδομη ημερα του έβδομου μήνα. Ο αριθμός 7 είναι ο αριθμός της πνευματικής τελειότητας», ισχυρίζεται. «Είναι αλήθεια, ψάξτε το στο Google!»

Σύμφωνα με όσα μετέφερε μία πηγή στο περιοδικό «People», ο Justin Bieber σχεδίαζε την πρόταση στη Hailey Baldwin εδώ και λίγες εβδομάδες.

«Ο Justin διάλεξε δαχτυλίδι πριν πετάξουν για τις Μπαχάμες. Πήγε τη Hailey σε ένα ξεχωριστό ταξίδι για να της κάνει πρόταση. Εκείνη δεν το γνώριζε.»

 

Αφήστε το σχόλιό σας