Ένας άνδρας ήρθε αντιμέτωπος με τον Justin Bieber, όταν επιτέθηκε σε μία νεαρή γυναίκα στο «Coachella».

Ο Justin Bieber έχει κάνει πολλά πράγματα στο σύντομο χρονικό διάστημα που βρίσκεται επάνω στη Γη: Είναι pop star, ηθοποιός, ακόλουθος της εκκλησίας, και τώρα, γίνεται προστάτης των γυναικών.

Η είδηση έρχεται από το «TMZ», υποστηρίζει ότι ενώ ο Καναδός τραγουδιστής παρευρισκόταν σε ένα πάρτι στο φεστιβάλ του «Coachella», υπερασπίστηκε μία νεαρή γυναίκα που είχε δεχθεί σωματική επίθεση από έναν άνδρα.

Η πηγή ισχυρίζεται ότι ένας άνθρωπος που φαινόταν να είναι μεθυσμένος εισήλθε στο πάρτι και πλησίασε τη νεαρή γυναίκα, έβαλε τα χέρια του γύρω από το λαιμό της και αρνήθηκε να την απελευθερώσει. Πιστεύεται ότι γνώριζαν ο ένας τον άλλον, αν και αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί αυτή τη στιγμή.

Ο Justin Bieber και ένας φίλος του συνειδητοποίησαν το περιστατικό και, σύμφωνα με την πηγή, έσπευσαν να βοηθήσουν τη νεαρή γυναίκα, ζητώντας από τον άνδρα να την αφήσει.

Όταν εκείνος αρνήθηκε να ακούσει τον Bieber, ο 24χρονος τραγουδιστής φέρεται να του έριξε γροθιά στο πρόσωπο και να τον έσπρωξε σε έναν τοίχο, για να απομακρύνει το χέρι του στο λαιμό της γυναίκας. Η ασφάλεια απομάκρυνε τον άνδρα από το πάρτι.

Πηγές υποστηρίζουν επίσης ότι ο άνδρας φώναζε αισχρά πράγματα έξω από το πάρτι και επιτέθηκε σε ένα αυτοκίνητο που πίστευε ότι επέβαινε ο Justin Bieber. Στη συνέχεια εμφανίστηκε η αστυνομία και συνέλαβε τον άνδρα.

Το επιτελείο του αστέρα της pop δεν έχει ακόμη επιβεβαιώσει ή διαψεύσει το συμβάν.

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας