Ο Justin Bieber φέρεται να έχει γοητευθεί από μία νεαρή ηθοποιό – μοντέλο. Τι συμβαίνει μεταξύ τους; Είναι φιλία ή φλερτ;

Είναι ξανά ερωτευμένος ο Justin Bieber;

Το «E! News» επιβεβαιώνει ότι ο 23χρονος τραγουδιστής δε διατηρεί καμία ερωτική σχέση επί του παρόντος, αλλά παρ’ όλα αυτά βγαίνει ραντεβού με μία νέα κοπέλα που ονομάζεται Paola Paulin.

«Ο Justin βλέπει την Paola, αλλά δε βγαίνει ραντεβού αποκλειστικά μαζί της. Απολαμβάνει την παρέα της και βγαίνει μαζί της, αλλά δεν την αποκαλεί κοπέλα του. Εξακολουθεί να επικεντρώνεται στην υγεία του αυτή τη στιγμή», λέει μία πηγή. Μία δεύτερη πηγή συμπληρώνει: «Δε βγαίνουν ραντεβού, γνωρίστηκαν μέσω κοινών φίλων, ο Justin είναι μόνος τώρα» και δεν προσπαθεί να αποκατασταθεί με κάποια γυναίκα στο μέλλον, όπως αφήνεται να εννοηθεί.

«Ο Justin δε βγαίνει ραντεβού με καμία αποκλειστικά», εξήγησε ένα άλλο άτομο. «Θέλει τελικά μια κοπέλα, αλλά παίρνει το χρόνο του να το υπολογίσει πριν δεσμευτεί.»

Η πηγή επισήμανε ότι οι γυναίκες με τις οποίες συχνά φωτογραφίζεται ο Justin Bieber είναι απλώς «φίλες» του. Ούτως ή άλλως, ο Καναδός αστέρας έχει περάσει αρκετά χρόνο με την Paola Paulin. Ποια είναι η εντυπωσιακή καλλονή;

Σύμφωνα με το λογαριασμό της στον Instagram, είναι ένα νεαρό μοντέλο και ηθοποιός που γεννήθηκε στο Μεξικό, μεγάλωσε στην Κολομβία και συμμετέχει στην τρίτη σεζόν της τηλεοπτικής σειράς «Ballers» του HBO.

Εκτός από τη δουλειά της, της αρέσει επίσης να γυμνάζεται πολύ, όπως αποδεικνύεται από τους σφριγηλούς κοιλιακούς της, αλλά και από τις πολλές φωτογραφίες και τα βίντεο που δημοσιεύει με ασκήσεις.

Εν τω μεταξύ, ο Justin Bieber και η Paola Paulin εντοπίστηκαν να φεύγουν από την εκκλησία που επισκέπτεται ο τραγουδιστής, το βράδυ της Τετάρτης 27 Σεπτεμβρίου.

«Συναντήθηκαν νωρίτερα εκείνη την ημέρα και (ο Justin Bieber) επέμεινε να πάει στην εκκλησία μαζί του Μετά την εκκλησία, υπήρχαν παπαράτσι έξω και απομακρύνθηκαν από αυτούς και είχαν ένα προσωπικό, ιδιωτικό ραντεβού», αποκάλυψε μία άλλη πηγή στο «Us Weekly».

Δείτε επίσης:
Ο Justin Bieber υψώνει τη φωνή του απέναντι στο ρατσισμό

Justin Bieber - Purpose World Tour - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας