Θα προλάβει ο Justin Bieber να κάνει την έκπληξη εντός του 2018 ή θα υποδεχθεί τη νέα χρονιά με καινούργιο υλικό;

Ο Justin Bieber διαψεύδει τα σενάρια που υποστηρίζει ότι εγκαταλείπει τη μουσική για το επόμενο διάστημα και προμηνύει την πολυαναμενόμενη δισκογραφική επάνοδό του.

Ο 24χρονος pop star, ο οποίος παντρεύτηκε πριν λίγο καιρό την αγαπημένη του, Hailey Baldwin, δημοσίευσε στο προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram ένα βίντεο όπου μία λιλιπούτεια θαυμάστριά του εκφράζει την ανησυχία της για τις φήμες που είχαν διαδοθεί.

«Μην πιστεύεις ότι διαβάζεις έγραψε», ο Justin Bieber στη λεζάντα της δημοσίευσης. «Θα ακούσεις κάτι από μένα συντομότερα από ό,τι νομίζεις», πρόσθεσε και αυτή η δήλωση αρκούσε για να σκορπίσει τον ενθουσιασμό στα δεκάδες εκατομμύρια των θαυμαστών του σε όλο τον κόσμο.

Αν και τα μελλοντικά σχέδια του Καναδού τραγουδιστή παραμένουν άγνωστα, είναι αλήθεια ότι επέλεξε να απέχει από τη δισκογραφία μετά τη σαρωτική επιτυχία που γνώρισε σε ολόκληρο τον πλανήτη το remix του «Despacito» με τη συμμετοχή του.

Έκτοτε ο Justin Bieber έχει συμμετάσχει σε άλλα τρία τραγούδια.

Τον Αύγουστο του 2017 συνάντησε τον BloodPop στο «Friends» και ον Απρίλιο έδωσε φωνή μαζί με τον Jay Electronica στο «Hard 2 Face Reality» του Poo Bear. Στα τέλη Ιουλίου, ο DJ Khaled επανασυνδέθηκε με τον Justin Bieber, τον Chance the Rapper και τον Quavo στο «No Brainer», ενάμιση χρόνο μετά τη συνεργασία τους στο «No Brainer».

 

Αφήστε το σχόλιό σας