Συγκίνηση και πολλά χαμόγελα πρόσφερε ο Justin Bieber με την απρόσμενη επίσκεψή του σε παιδιατρικό νοσοκομείο.

Ο Justin Bieber έκανε μία ευχάριστη έκπληξη σε παιδιά που νοσηλεύονται.

Παρά το γεγονός ότι το όνομά του έχει έρθει στην επιφάνεια πολλές φορές για διαμάχες και δικαστικές περιπέτειες, ο διάσημος τραγουδιστής φροντίζει να δείχνει και το άλλο, κοινωνικό πρόσωπό του.

Έχοντας ένα διάλειμμα μερικών ημερών πριν συνεχίσει τη διεθνή περιοδεία του «Purpose World Tour», που άρχισε το Μάρτιο του 2016 και θα τελειώσει τον επόμενο Οκτώβριο ύστερα από 164 συναυλίες, ο Justin Bieber ξεκίνησε την εβδομάδα πραγματοποιώντας μία απρόσμενη επίσκεψη στο Παιδιατρικό Νοσοκομείου του Orange Country, στην Καλιφόρνια, τη Δευτέρα 17 Ιουλίου.

Ο Καναδός αστέρας μίλησε με τα παιδιά που νοσηλεύονται, φωτογραφήθηκε μαζί του και συμμετείχε στις προσευχές των συγγενών τους, προσφέροντας συγκίνηση και πολλά χαμόγελα. Μία από τις μητέρες των παιδιών έγραψε στα κοινωνικά δίκτυα: «Η νοσοκόμα ήρθε και μας ρώτησε αν θέλαμε μία επίσκεψη, αλλά δεν μπορούσαμε να υποθέσουμε ότι θα ήταν ο Justin Bieber.»

«Σήμερα πήρα μία φορά μία ευκαιρία ζωής να μοιραστώ μία εγκάρδια συνομιλία, αρκετά χαμόγελα, αγκαλιές, αλλά το πιο σημαντικό μια όμορφη προσευχή που είπε ο Justin Βieber. Αυτή είναι η πλευρά που ο κόσμος αξίζει να δει από αυτόν. Η όμορφη ψυχή και η προσωπικότητά του σίγουρα άγγιξαν την καρδιά μου για πάντα», ήταν άλλο ένα σχόλιο που αναρτήθηκε διαδικτυακά από κοπέλα ασθενή.

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν από την επίσκεψη του Justin Bieber στο νοσοκομείο:

 

Αφήστε το σχόλιό σας