Στην πρωτοβουλία για την οικονομική στήριξη των πληγέντων που άφησε πίσω του ο τυφώνας «Harvey» συμμετέχει ο Justin Bieber.

Ο Justin Bieber προσθέτει το όνομά του στη λίστα των διασημοτήτων που βοηθούν όσους έχουν πληγεί από το καταστροφικό πέρασμα του τυφώνα «Harvey», στο Χιούστον των Ηνωμένων Πολιτειών.

Το Σάββατο (3/09), ο 23χρονος τραγουδιστής χρησιμοποίησε το Instagram για να ανακοινώσει ότι δωρίζει 25.000 δολάρια (21.000 ευρώ) στην προσπάθεια ανακούφισης του Αμερικανικού Ερυθρού Σταυρού, βοηθώντας ενεργά χιλιάδες ανθρώπους που εκτοπίστηκαν από τις κατοικίες τους και τραυματίστηκαν μετά τη θανατηφόρα καταιγίδα.

«Απλά κοιτάζοντας αυτές τις φωτογραφίες από τον τυφώνα “Harvey”, θέλω μόνο να πω ότι λυπάμαι πολύ για όλες τις οικογένειες που έχασαν τα σπίτια τους, τους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους», ανέφερε ο Justin Bieber στο βίντεο που δημοσίευσε. «Αποδέχομαι την πρόκληση του Kevin Hart και δωρίζω 25.000 δολάρια στον Ερυθρό Σταυρό. Σας αγαπώ στο Χιούστον. Είστε φοβεροί, είστε δυνατοί, λυπάμαι πολύ που συμβαίνει αυτό», συνέχισε.

Νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα, ο ηθοποιός και κωμικός Kevin Hart δώρισε το ίδιο ποσό και ζήτησε από τους διάσημους φίλους του να κάνουν το ίδιο.

«Είναι ένα σοβαρό θέμα. Σκέφτομαι ότι οι άνθρωποι είναι σε κακή κατάσταση και χρειάζονται βοήθεια. Θα ηγηθώ των εξόδων και θα το επιτύχω με αυτό τον τρόπο», είχε τονίσει ομοίως μέσω Instagram.

Από τότε, πολλές προσωπικότητες, όπως η Taylor Swift, ο Leonardo DiCaprio και η Sandra Bullock, έχουν ενισχύσει τους κατοίκους του Χιούστον που έχουν ανάγκη.

Δείτε την ανάρτηση του Justin Bieber παρακάτω:

View this post on Instagram

LOVE YOU HOUSTON !!!

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Δείτε επίσης: Ο Justin Bieber είναι ο πρώτος άνδρας
με πάνω από 100 εκατομμύρια ακολούθους στο Twitter

Justin Bieber - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας