Αφορμή για θεωρίες συνεργασίας με τον Justin Bieber δίνουν βρετανικά μέσα ενημέρωσης οι τελευταίες κινήσεις της Cheryl.

Υπάρχει περίπτωση ο Justin Bieber και η Cheryl να συνεργαστούν στο ίδιο τραγούδι;

Το βρετανικό «MTV» δίνει τροφή για σχόλια. Για να δικαιολογήσει την εικασία, η ιστοσελίδα του τηλεοπτικού σταθμού τονίζει ότι η Cheryl βρίσκεται στο Λος Άντζελες των Ηνωμένων Πολιτειών και επιβεβαιώνει ότι πρόκειται να ξεκινήσει την προετοιμασία του νέου δίσκου της.

Η δισκογραφική συνάντηση με τον Justin Bieber θα μπορούσε να γίνει πράξη με μία μικρή βοήθεια από το σύζυγό της, τον Liam Payne.

«Μια μεγάλη χάρη από τον Liam», σχολίασε η βρετανική «The Sun» για την πιθανή σύμπραξη. Μία «πηγή» ισχυρίζεται ότι η Cherly «δεν έχει ξεκινήσει ακόμα να δουλεύει επάνω στο νέο άλμπουμ, επειδή απολαμβάνει χρόνο με τον Bear (σ.σ. το γιο της με τον Liam Payne). Αγαπά αυτό το χρόνο με το γιο της και προσαρμόζει το γεγονός του να είναι μητέρα με την επιστροφή στην εργασία.»

Από την πλευρά του, ο Justin Bieber φέρεται να έχει πει, «cool, ας συναντηθούμε».

Η είδηση κάνει το γύρο των βρετανικών μέσων ενημέρωσης, με ένα άλλο ταμπλόιντ, τη «The Mirror» να υποστηρίζει ότι η Cheryl απέκτησε βίζα μακράς διάρκειας για τις Ηνωμένες Πολιτείες, που της επιτρέπει να ταξιδεύει πιο συχνά στη χώρα. Αυτός θα ήταν ο λόγος για την επίσκεψη της 34χροννης τραγουδίστριας στην Αμερικανική Πρεσβεία στο Λονδίνο την περασμένη εβδομάδα.

Ο Justin Bieber και η Cheryl γνωρίζονται από την εποχή όπου ο Καναδός τραγουδιστής είχε εμφανιστεί στο βρετανικό «The X Factor», το 2010, για να παρουσιάσει το «Baby» και το «Somebody To Love». Η Βρετανίδα, μέλος της κριτικής επιτροπής τότε, είχε εντυπωσιαστεί από τη σκηνική παρουσία του.

 

Αφήστε το σχόλιό σας