Ο Justin Bieber και η Hailey Baldwin προχώρησαν στο επόμενο βήμα της σχέσης τους.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ που έχουν αρχίσει να κάνουν το γύρο του διαδικτύου, ο Justin Bieber αρραβωνιάστηκε τη Hailey Baldwin.

Ο 24χρόνος Καναδός και η 21χρονη Αμερικανίδα απολαμβάνουν αυτές τις μέρες τις διακοπές τους στις εξωτικές Μπαχάμες.

Όπως μεταφέρουν δύο γυναίκες που ήταν αυτόπτες μάρτυρες του συμβάντος, ο τραγουδιστής έκανε πρόταση αρραβώνων στο μοντέλο στο ρεστοράν του ξενοδοχείου όπου διαμένουν, το βράδυ του Σαββάτου 7 Ιουλίου.

Οι άνδρες ασφαλείας του Justin Bieber έδωσαν εντολή στους υπόλοιπους πελάτες του ρεστοράν να κρύψουν τα κινητά τους τηλέφωνα, επειδή επρόκειτο να συμβεί «κάτι ξεχωριστό», τη στιγμή που όλοι χόρευαν σε ρυθμούς σάλσα μουσικής.

Κατά τα λεγόμενα των δύο γυναικών, οι οποίες δεν έχουν αποκαλύψει τα ονόματά τους, ο Justin Bieber έκανε πρόταση στην Hailey Baldwin σε κοινή θέα, με την τελευταία να δέχεται και να λέει το μεγάλο «ναι».

Η Hailey Baldwin είναι κόρη του Αμερικανού ηθοποιού Stephen Baldwin, ο οποίος έχει πρωταγωνιστήσει σε κινηματογραφικές ταινίες όπως είναι τα «Born on the Fourth of July», «Posse», «The Usual Suspects» κ.ά.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε για πρώτη φορά το 2016, αλλά χώρισε μετά από μία σύντομη σχέση.

Τη φετινή άνοιξη, ο Justin Bieber και η Hailey Baldwin επανασυνδέθηκαν για να καταλήξουν μέσα σε λίγους μήνες στον αρραβώνα.

 

Αφήστε το σχόλιό σας