Φανερά αμήχανος ήταν ο Justin Bieber όταν ρωτήθηκε εάν ματαίωσε την περιοδεία του για θρησκευτικούς λόγους, αρνούμενος τις φήμες.

Ο Justin Bieber ακύρωσε τις τελευταίες 14 συναυλίες του «Purpose World Tour» την περασμένη Δευτέρα (24/07). Η επίσημη εξήγηση ανέφερε ότι πρέπει να ξεκουραστεί, αλλά άμεσα φούντωσαν οι φήμες που προσπαθούσαν να εξηγήσουν τον «πραγματικό λόγο» πίσω από τη φράση «απρόβλεπτες περιστάσεις».

Μία από αυτές ήταν ότι ήταν πρόθυμος να αφιερωθεί στον Ιησού Χριστό.

Οι paparazzi εντόπισαν τον αστέρα της pop την ώρα που περπατούσε στη Σάντα Μόνικα, λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της ματαίωσης και τον ρώτησαν γιατί έλαβε τη συγκεκριμένη απόφαση που συζητήθηκε έντονα:

«Όλα είναι καλά. Έχω περιοδεύσει για δύο χρόνια. Ανυπομονώ απλά να ξεκουραστώ και να χαλαρώσω. Θα κάνουμε βόλτα με μερικά ποδήλατα», απάντησε. Ο Καναδός τραγουδιστής ζήτησε επίσης συγγνώμη από όσους θαυμαστές του δυσαρεστήθηκαν: «Σας αγαπώ παιδιά. Είστε απίθανοι. Και λυπάμαι για κάποιον που αισθάνεται απογοητευμένος ή σαν, προδομένος», ήταν το μήνυμα που τους έστειλε.

Την επόμενη, το αμερικανικό «TMZ» έκανε λόγο ότι η αιτία ήταν στην πραγματικότητα το γεγονός «αφιέρωσε ξανά τη ζωή του στον Χριστό», δίνοντας το χαρακτηρισμό «θρησκευτική φώτιση».

Το κυνήγι του Justin Bieber από τους paparazzi συνεχίστηκε για ακόμη μία ημέρα, την Τετάρτη 26 Ιουλίου και φυσικά στάθηκαν ξανά στο περιβόητο θέμα. Ο αστέρας της pop φάνηκα ορατά αμήχανος στην ιδέα ότι σταμάτησε την περιοδεία για τον Θεό. Κούνησε το κεφάλι του και επανέλαβε «όχι» μερικές φορές για να δώσει τέλος(;) στα ανυπόστατα σχόλια.

Δείτε επίσης:
Ο Justin Bieber μοίρασε χαμόγελα σε παιδιατρικό νοσοκομείο

Justin Bieber - hospital visit - Orange Country - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας