Για πρώτη φορά έρχονται στο «φως» αποκαλύψεις για την περίοδο όπου ο Justin Bieber αντιμετώπιζε προβλήματα με τη συμπεριφορά του.

Το 2014 ήταν ιδιαίτερο περίπλοκο για τη ζωή του Justin Bieber, με τον Καναδό τραγουδιστή να εμπλέκεται σε πολλές αντιπαραθέσεις και σε περιστατικά με την αστυνομία, λόγω κατοχής ναρκωτικών.

Σε μία νέα συνέντευξη, ο μάνατζερ του pop star, ο Scooter Braun, μίλησε περαιτέρω για το δύσκολο έτος του Justin Bieber το 2014, δηλώνοντας: «Ήταν χειρότερο από ό,τι νομίζει ο κόσμος».

«Έχω δυσκολίες και άλλοι άνθρωποι έχουν προβλήματα. Το δικό μου είναι σημαντικό, όχι το δικό τους. Δεν είναι ζωή ή θάνατος. Τα πράγματα με τον Justin έχουν φτάσει σε ένα σημείο όπου έχουν γίνει προβλήματα», τονίζει στη «Wall Street Journal».

Όπως αποκαλύπτει, ο Scooter Braun φοβόταν για τη ζωή του Justin Bieber: «Αποτύγχανα μαζί του ημέρα με την ημέρα. Ζούσαμε στην κόλαση επειδή ήταν σε πολύ σκοτεινή χρονική περίοδο».

«Μερικοί από τους μεγαλύτερους ανθρώπους της βιομηχανίας αυτής, οι οποίοι επένδυσαν στην καριέρα του Justin, μου είπαν: “Έχει τελειώσει. Επικεντρώσου σε κάτι άλλο. Αυτό το παιδί έφυγε.” Αλλά του έδωσα μία υπόσχεση όταν ήταν 13, ότι ποτέ δεν θα τον εγκαταλείψω. Σχεδιάζω να τηρήσω αυτή την υπόσχεση. Νομίζω ότι έχει δει ήδη την χειρότερη πλευρά του και τον έχω παρακολουθήσει να ανασηκώνεται από όλα αυτά ήταν απίστευτο», κατέληξε ο Scooter Braun.

Σήμερα, ο Justin Bieber δείχνει ότι έχει υιοθετήσει νέα εικόνα και συμπεριφορά.

«Ήταν αλαζονεία»:
Ο Justin Bieber κατακεραυνώνεται από τον Marilyn Manson

Marilyn Manson - Justin Bieber - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας