Δεν υπάρχουν πολλά λόγια για να περιγράψει κανείς αυτή την είδηση που αφορά ένα προσωπικό αντικείμενο του Justin Bieber.

Ένα απίστευτο πραγματικά αντικείμενο του Justin Bieber πωλείται στο διαδίκτυο για χιλιάδες δολάρια!

Ο Καναδός popstar βρίσκεται εν μέσω της διεθνούς περιοδείας του «Purpose». Κατά τη διάρκεια της στάσης του στη Φρανκφούρτη της Γερμανίας για το «Wireless Festival» την περασμένη εβδομάδα, ο Justin Bieber έβγαλε το ζευγάρι παπουτσιών του, τα «Yeezy Boost 350 V2s» που έχει σχεδιάσει ο Kanye West, και το πέταξε στο κοινό.

Το… δεξί παπούτσι δημοπρατείται αυτή τη στιγμή στο eBay έναντι 5.700 δολαρίων (5.000 ευρώ)! Η τυχερή θαυμάστρια που το έπιασε ονομάζεται Laura Schuerhaus και εξήγησε σε συνέντευξη στο «Trending Live» πώς ήρθε στην κατοχή της και υπερασπίζεται την πρόθεσή της να το πουλήσει.

Αξίζει να αναφερθεί ότι θα δωρίσει μέρος των κερδών που θα προκύψουν από το… λάφυρο σε φιλανθρωπικούς σκοπούς:

«Μέσα από όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης οι άνθρωποι συνεχίζουν να ρωτούν γιατί πωλούμε το παπούτσι: Μας αρέσει ο Justin και η μουσική του, αλλά υπάρχουν άνθρωποι που «πεθαίνουν» για να έχουν αυτό το παπούτσι και εμείς δεν είμαστε τεράστιοι «beliebers», οπότε δε θα ήταν δίκαιο να το κρατήσουμε. Επίσης, μέρος των εσόδων θα δωριστούν σε τοπικό φιλανθρωπικό ίδρυμα εάν πουλήσουμε το παπούτσι.», ανέφερε η κοπέλα.

Εν τω μεταξύ, το… αριστερό παπούτσι αποκτήθηκε από έναν ξεχωριστό θαυμαστή που το περνά μία για πάντα στην αθανασία του διαδικτύου, δημιουργώντας του λογαριασμό στο Instangram με το όνομα @theleftyeezy (το αριστερό «Yeezy»).

Αυτή τη στιγμή, το «αριστερό yeezy» είχε συγκεντρώσει πάνω από 7.700 οπαδούς.

 

Αφήστε το σχόλιό σας