Μία εκκρεμούσα δικογραφία παραλίγο να οδηγήσει στην έκδοση εντάλματος σύλληψης του Justin Bieber.

Ο Justin Bieber αδυνατεί να ξεφύγει από το αμαρτωλό παρελθόν του.

Ο αστέρας της pop γλίτωσε το ένταλμα σύλληψης, καθώς ο δικαστής έκρινε ότι δεν χρειάζεται να προβεί στη λήψη δραστικών μέτρων, ύστερα από την κίνηση του 24χρονου τραγουδιστή να αποφύγει να δώσει κατάθεση την προηγούμενη εβδομάδα για μία δικαστική υπόθεση που χρονολογείται στο 2014.

Ο πρώην γείτονας του Justin Bieber, ο Jeffrey Schwartz, έστειλε στο εδώλιο τον Καναδό καλλιτέχνη επειδή ο τελευταίος είχε επιτεθεί στο σπίτι του πετώντας… αυγά.

Ο Justin δεν έδωσε το «παρών» στο δικαστήριο και η συνάντησή του με τον Schwartz μετατέθηκε σε νέα ημερομηνία, προκειμένου να διευθετήσουν την υπόθεση και να καταλήξουν σε συμβιβασμό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των «LA Times», το σπίτι του Jeffrey Schwartz υπέστη ζημιές ύψους 20.000 δολαρίων (17.900 ευρώ).

Έκτοτε, η πλευρά του Bieber έχει ξεκινήσει έναν αγώνα προσφυγών ώστε να μην ασκηθούν στον pop star κατηγορίες για κακούργημα.

Ο Justin Bieber καλείται να πληρώσει αποζημίωση της τάξης των 80.900 δολαρίων (69.400 ευρώ), ενώ επιπροσθέτως πρέπει να παρακολουθήσει μαθήματα διαχείρισης θυμού και να πραγματοποιήσει πέντε ημέρες κοινωφελούς εργασίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ Σε μπελάδες ο Justin Bieber επειδή γρονθοκόπησε και άφησε αναίσθητο έναν άνδρα

«Μόλις μεγάλωσα και αποφάσισα ότι ήταν ώρα να πάρω τον έλεγχο της ζωής μου», σχολίασε ο Justin Bieber.

«Συνειδητοποίησα ότι ο Θεός μου έδωσε ένα δώρο και μία απίστευτη πλατφόρμα για να μοιραστώ το φως του. Είναι υπευθυνότητά μου να ζήσω μία θετική ζωή σε αντάλλαγμα αυτού. Έχω μάθει ότι έχω μία ευθύνη απέναντι στους θαυμαστές μου να συμπεριφέρομαι ώριμα», πρόσθεσε.

«Αυτό δε σημαίνει ότι δεν κάνω λάθη, όλοι κάνουν. αλλά τώρα ξέρω ότι χρειάζεται να στραφώ στην πίστη μου όταν τα πράγματα γίνονται δύσκολα.»

 

Αφήστε το σχόλιό σας