Ματαιώνονται όλες οι προγραμματισμένες εμφανίσεις του Justin Bieber που ανακοινώθηκαν πρόσφατα!

Ο Justin Bieber ακυρώνει ξαφνικά όλες τις επερχόμενες συναυλίες του και σκορπά απογοήτευση στο κοινό.

Ύστερα από έναν κύκλο περίπου 150 εμφανίσεων σε όλες τις ηπείρους του πλανήτη, που ξεκίνησε το Μάρτιο του 2016 και ολοκληρώθηκε στις αρχές Ιουλίου, ο Καναδός pop star ανακοίνωσε τις προηγούμενες ημέρες μία σειρά καινούριων εμφανίσεων σε Ηνωμένες Πολιτείες, Καναδά και Ασία.

Για τις νέες συναυλίες του είχε προσλάβει, μάλιστα, τους Migos, την Kehlani, τον Martin Garrix και τον Vic Mensa ως support acts στο άνοιγμα, ενώ θα συνεργαζόταν εμπορικά και με εταιρεία κινητής τηλεφωνίας των Η.Π.Α.

Είχαν προγραμματιστεί συνολικά 14 επιπλέον shows που θα άρχιζαν από τις 29 Ιουλίου και θα τελείωναν τον επόμενο Οκτώβριο, γεμίζοντας πλήρως την ατζέντα του και για το επόμενο διάστημα.

Η ομάδα του Justin Bieber δημοσίευσε ένα μήνυμα στους λογαριασμούς του τραγουδιστή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναφέροντας ότι οι επικείμενες συναυλίες ματαιώνονται «λόγω απρόβλεπτων περιστάσεων», χωρίς να εξηγούν περαιτέρω την αιτία που οδήγησε στη λήψη της απόφασης:

«Λόγω απρόβλεπτων περιστάσεων, ο Justin Bieber θα ακυρώσει τις υπόλοιπες συναυλίες του «Purpose World Tour». Ο Justin αγαπά τους οπαδούς του και μισεί να τους απογοητεύει. Ευχαριστεί τους οπαδούς του για την απίστευτη εμπειρία του «Purpose World Tour» για τους τελευταίους 18 μήνες.

Είναι ευγνώμων και τιμημένος που μοιράστηκε αυτή την εμπειρία με το καστ και το πλήρωμά του για πάνω από 150 επιτυχημένες εμφανίσεις σε 6 ηπείρους κατά τη διάρκεια αυτής της σειράς. Ωστόσο, μετά από προσεκτική εξέταση, αποφάσισε ότι δεν πρόκειται να εμφανιστεί στις άλλες ημερομηνίες.», λέει η ανακοίνωση της ακύρωσης.

Σύμφωνα με όσα επικαλούνται διάφορες πηγές, ο Justin Bieber φέρεται ότι «έχασε το ενδιαφέρον».

 

Αφήστε το σχόλιό σας