14 τραγούδια περιέχει το νέο άλμπουμ των Jonas Brothers.

Οι Jonas Brothers αποκαλύπτουν τους τίτλους των τραγουδιών που θα περιέχει η επερχόμενη δισκογραφική δουλειά τους με τίτλο «Happiness Begins».

Το 2019 επιφύλασσε ένα τεράστιο και εντελώς απρόσμενο δώρο για όλους τους θαυμαστές του διάσημου boy band.

Παρόλο που τα μέλη του συγκροτήματος αποφάσισαν το 2013 να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους και να στραφούν στην ανάπτυξη προσωπικής καριέρας η επιθυμία του κοινού για την επανασύνδεσή τους παρέμενε έντονη όλα αυτά τα χρόνια.

Όπως αποδείχθηκε αυτή η ιδέα δεν διαγράφηκε ποτέ ούτε από το μυαλό του Kevin, του Joe και του Nick Jonas. Τα τρία αδέλφια ένωσαν ξανά τις δυνάμεις τους και το 2019 επέστρεψαν δυναμικά στη δισκογραφία, προσφέροντας ατελείωτη χαρά στους οπαδούς τους.

Η επάνοδος των Jonas Brothers συνδυάστηκε με την κατάκτηση της κορυφής στο αμερικανικό «Billboard Hot 100» για πρώτη φορά κατά μήκος της πορείας τους, χάρη στο νέο τους single «Sucker».

Η μεγάλη επανασύνδεση της χρονιάς κορυφώνεται με την κυκλοφορία του ολοκαίνουργιου άλμπουμ «Happiness Begins», που κυκλοφορεί στις 7 Ιουνίου από τη Republic Records / Universal Music, ακριβώς δέκα χρόνια μετά τον τελευταίο ολοκληρωμένο δίσκο τους «Lines, Vines and Trying Times».

Το «Happiness Begins» περιλαμβάνει 14 τραγούδια. Ανάμεσά τους βρίσκονται τα singles – προπομποί «Sucker» και «Cool», με τα οποία επέστρεψε στη δράση το συγκρότημα.

Το tracklist του «Happiness Begins»:

1. Sucker
2. Cool
3. Only Human
4. I Believe
5. Used to Be
6. Every Single Time
7. Don’t Throw It Away
8. Love Her
9. Happy When I’m Sad
10. Trust
11. Strangers
12. Hesitate
13. Rollercoaster
14. Comeback

 

Αφήστε το σχόλιό σας